Inredning, tyg & tapet, vardagsrum

hippies i soffan

Snyggaste textilierna  den här sommaren kommer definitivt från DAY. Jag har tidigare varit lite skeptisk mot DAY home; jag blir lätt det när det går sådana där hypar genom inredningssfären och ALLA ska ha samma saker och samma märke. Men det här väcker verkligen starkt ha-begär.

Kudden Summer Hippie från Black Balloon, och i samma mönster finns också finaste pläden som jag hittade här Rum21.

Och på tal om Rum21 så släpptes förra veckan nyheten om att Rum21 blivit uppköpta av Royal Design Group som nu blir marknadsledande inom design och heminredning. Royal Design tog ju förra året även över en hel del fysiska Cervera-butiker. Jag känner mig lite kluven till sånt här måste jag erkänna. Det är lite som när alla stora matkedjor tar över och de små tvingas slå igen. Utbudet smalnar liksom av.

Kram

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Frida Svensson 29 maj, 2014 at 13:50

  kan du SLUTA blogga om såhär ljuvliga saker och så ofta!? Min plånbok pallar snart inte med trycket! 😉
  Kram!

 • Reply Ekenäsliv 29 maj, 2014 at 23:36

  Är sååå nöjd med den kudden 🙂 Så slå till säger jag;-)
  Ha en fin helg!
  Kram Anna

 • Leave a Reply