Okategoriserade

House Doctor våren 2015

När det är mörkt och grått ute tycker jag att man blir så glad och inspirerad av alla vårkollektioner som poppar upp. Nu är House Doctors nya katalog ute; här hittar ni den om ni vill bläddra lite.

IMG_0231.JPG

IMG_0229.JPG

Jag blir så sugen på att fylla huset med växter och glas när jag ser dessa bilder. Just växter och glas ligger vi nämligen lågt med här för tillfället. Mycket pga av att alla våra ”inredningsdetaljer” såsom krukor, lampor och småpryttlar ligger inhysta på farmors vind, men också därför att vi för tillfället har en två-och-en-halva som går under namnet ”vilden” därför att han när känslan faller på kastar allt han kommer åt i typ golvet, på köket eller något annat ställe.

IMG_0230.JPG
Bättre då med förvaringsboxar i papp. Jag har några sedan tidigare och är såå förtjust i dem.

IMG_0225.JPG
Sen gillar jag denna också, en välkomnande sovrumsmiljö i vitt, grått och rosa. Exakt de färger jag jobbar på i vårt sovrum. I dag kom dessutom ett paket på posten innehållandes just grejer till det.

Idag var det tillbaka till vardagen igen för oss alla efter ett skönt lov, sjukdomar till trots. Dock är jag tacksam för att det endast är en kortvecka. Jag tror att barn mår bra av en mjukstart (vi vuxna också för den delen).

Kram och sov så gott!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Cecilia RockBabe Kärvegård 9 januari, 2015 at 11:23

    Visst blir man sugen. Jag har så smått börjat köpa lite växter och pysslar lite här hemma.

    Önskar dig en suverän fredag!

    You Rock!!!

  • Leave a Reply