de där dagarna som kallas livet, familj

I goda vänners lag ♥

Helgen har susat förbi i ett rasande tempo, så som den brukar göra. Förutom ett besök på en helt fantastisk second hand affär här i Ängelholm, så bjöd den också på kompismys och Karlskrona tur och retur.

I lördags kom våra vänner Åse och Daniel hit och jag har (i vanlig ordning;) snott Åses proffsiga bilder. Själv lämnade jag kameran i ett hörn bakom pianot av alla ställen. Här flyttas sakerna fortfarande fram och tillbaka även om vi nu har betydligt med ordning än vad vi hade för någon vecka sedan.

K hade köpt med sig ett gäng Cavaflaskor från Spanien och vi hade således en liten informell Cavaprovning här, då vi provade cava semi sec, cava brut och cava brut nature där den sistnämnda är den torraste av dem. Och också den som föll oss allihop i smaken bäst!

Alla barnen utom de två yngsta var ute och lekte i snön. Alice och Bruno tittade på Mamma Mu på Brunos ärvda iPod touch som han är såååå glad för.

Det är så kul att se ens hem genom någon annans kameralins.

En riktigt snygg bild på Åse, denna begåvade och kloka kvinna som just har släppt sin tredje bok, Ät & njut! Härligt med människor som lever sin dröm. Åse är definitivt en av dem! Samtidigt en av de roligaste personerna jag vet och så mycket som jag skrattar när vi ses. Helt galet!

Här blev de bjudna på italiensk mat, lite favorit i repris, nämligen Melanzane alla parmigiana med god ruccolasallad.  

Och jag fick hjälp av gosegrisen att lägga upp sallad. Denna lilla unge alltså! Som för tillfället säger goooood till allt, nappff till napp och uppff till uppe. Kan man stanna tiden säg? (Det finns fler bilder hos Åse)

Igår morse åkte jag till Karlskrona över dagen och var inte tillbaka i Skåne förrän sent på kvällen. Men det gjorde inte så mycket, det här har ändå varit en sådan helg som har fyllt på energidepåerna, tråkiga omständigheter till trots. Jag är så tacksam att jag har underbara vänner och underbar släkt och familj.

I dagarna har det där omtalade Netflix kopplats in hemma hos Peccis också, sent omsider och barnen har jag knappt sett skymten av den här kvällen. Nyhetens behag skulle jag nog  tro. Nu är det dock dags för barnen att krypa till kojs, och för mig att runda av.

En stor kram och en fin början på veckan önskar jag er!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply happyvardag 26 januari, 2015 at 20:51

    Åh så mysigt ni har det och underbart vackra bilder på vackra människor. Tänker på er….
    Kram Mia
    http://happyvardag.se/2015/01/26/buller-och-bang/

  • Leave a Reply