de där dagarna som kallas livet, LCHF, mat och hälsa

I love newbie!

Jag fullkomligt älskar KappAhls newbie kollektion för bebisar. De är inte bara supersöta och jättesköna; de är också tillverkade av 100% ekologisk bomull. Det känns som att Bruno snart har hela uppsättningen:) Tänk vad de har lyckats!!!!

Igår var vi på BVC för rutinkoll. Och igår var det faktiskt vår tid. Jag åkte dit i tisdags också när jag var mest slö och förvirrad och damen i receptionen kollade förvånat på mig. Hon letade och letade efter Bruno bland bokningarna men kunde inte hitta honom. Så kan det gå när man börjar äta lite annorlunda och hjärnan inte riktigt är med på noterna:)

Jag började känna mig lite bättre igår kväll och kände att jag var inte fullt lika väck som dagen innan men jag känner inte att jag har fått den här underbara energin ännu som så många talar om men den kommer nog….. det känns som att det är dag tre i dag men det är ju faktiskt dag 4. Vaknade också i morse med lite huvudvärk och svettades. Även i dag rättade det till sig efter en stor kopp kaffe med ”äggmjölk” (börjar vänja mig vid smaken nu. Till kaffet åt jag en hembakt fralla gjord på ”bakerix” från LCHF-butiken. Helt ok men jag måste nog erkänna att det LCHF-bröd som jag tidigare har gjort själv har smakat mycket bättre. Även de skivor som jag fick av Åse i helgen var mycket mer smakrika än dessa frallor. Om jag gör dem igen så kommer jag absolut att smaksätta dem med brödkryddor. Det stod också på paketet att de skulle jäsa och bli dubbelt så stora. Bullshit säger jag! De förblev pyttesmå även att jag vispade äggen så att de blev superfluffiga.

Regnet öser ner här i södern i dag och mitt lilla planerade projekt får vänta. Jag var nämligen på Blomsterlandet igår och inhandlade ljuvliga höstblomster. Det är dags att fixa i ordning ute och omfamna hösten även där. Min stackars trädgård har inte fått sig så mycket kärlek under de nio månader som jag var gravid så det är dags nu…..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply