träning

In shape & 30% på rean

Ännu en strålande dag i paradiset som jag startade med ett ganska tufft träningspass. Först så körde jag ett intervallpass på löpbandet (första ordentliga passet på läääänge) och därefter körde jag ett arms + abs pass på ca 30 min. Intervallerna jag kör är efter de jag har gjort tidigare och arms + abs är från Kayla Itsiness BBG program. Det som är det bästa med det programmet är att man likaväl kan köra det hemma. Så skönt att det faktiskt går att träna lika bra hemma som på gym. I just detta programmet är det bra om man har tillgång till hantlar och hopprep men det går faktiskt lika bra att köra utan också, bara att ersätta övningen med något annat. För mig som oftast är själv med barnen så är hemmaträning att föredra eftersom jag då inte behöver skaffa barnvakt eller ha med Bruno till gymmet. Nu är det ju lite annorlunda då K har sin bas här nere och för det mesta kommer hem de dagar han jobbar. Jag gillar att ha schyssta träningskläder på mig då jag tycker att det känns så mycket roligare att träna då. Får att inte tala om behovet av en riktigt bra sport-BH.

Just nu kör Ellos slutspurt på sin rea (upp till 70%) och där går att fynda både träningskläder och träningsredskap. Många av de saker i collaget härovan finns med på rean. Om man ska köpa en pilatesboll vilket jag tycker är super att ha hemma så ska man vara noga med att välja rätt storlek på bollen så att man inte köper för stor. Om man är mellan 160-170 cm lång så ska man ha en boll som är cirka 55-60 cm. Man ska kunna sitta på bollen och ha bägge fötterna platt i marken. En kettlebell är bra till lite allt möjligt tycker jag, inte minst marklyft med kettlebell. Om man gillar att köra cirkelträning så är det bra att ha ett gummiband hemma, 50 reps är lagom:) Men visst är det grymt jobbigt! Hantlar är bra att ha i olika vikter så att man kan köra blandade övningar.

Nu erbjuder Ellos dessutom ytterligare 30% på rean inklusive varumärken + fri rakt. Ange bara koden 355411 i kassan. Koden gäller t.o.m den 29/1.

Efter mitt pass idag blev jag så trött att jag slängde mig i solstolen i en halvtimme och slumrade till. Sen fick det vara nog med sol för idag:) Man blir ju så bortskämd när man har den nästan hela tiden.

Vad tränar ni helst?

Kram ❤️

(inlägget innehåller affiliatelänkar)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply