de där dagarna som kallas livet

Inbrott

  Den här dagen har det känts lite som att jag har gått i en dimma. Igår hade vi nämligen inbrott i vårt hus. Jag ska inte gå in på det i detalj mer än att jag var hemma själv med barnen när det uppdagades. Bruno hade somnat och jag skulle sätta mig och blogga varpå jag inte kunde hitta min dator som alltid ligger på samma ställe. Jag frågade barnen om de hade sett den, vilket de inte hade. Då började jag leta efter min kamera som även den inte stod på det ställe jag hade lämnat den. I detta skede spred sig en fruktansvärt olustig känsla inom mig och jag kom att tänka på badrumsdörren som hade stått öppen, och som jag stängt någon timme tidigare. Jag ringde K som befann sig i Oslo och sa att något var galet. Då gick jag också och tittade på det ställe där jag har mina smycken och märkte att alla askar var öppna och låg huller om buller och insåg att det var på riktigt. Sen gick allt fort, grannarna kom. En av dem är polis och han började genomsöka huset och tillkallade en bil. Min väninna Martina kom och stannade över natten vilket jag är otroligt tacksam för. 

Jag känner mig ledsen, arg och otroligt besviken över att någon anser sig ha rätten att gå in i vårt hus och stjäla prylar, såväl tekniska som smycken med väldigt mycket affektionsvärde. Finner faktiskt inte ord. En sak är säker, framöver kommer vår dörr alltid att vara låst. Oavsett om vi är ute eller inne. 

Bless this house, Oh Lord we pray. Make it safe by night and day

Kram och ta hand om er ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Stella i Italien 16 mars, 2016 at 18:51

  Åh det är en hemsk upplevelse, jag har också haft inbrott och det känns som om någon rört vid en med smutsiga händer. Mitt hem är min borg, heter det ju, och det är fruktansvärt när någon har trängt sig in i den. All min sympati till dig och familjen. -Stella

 • Reply Annalena 16 mars, 2016 at 19:07

  Fy så hemskt! ❤️ till Er!

 • Reply ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥ 16 mars, 2016 at 19:41

  Fy så obehagligt 🙁 <3

 • Reply Ella 16 mars, 2016 at 20:10

  Men fy va otäckt och jobbigt!! Så jäkla trist att bli utsatt får något sådant. Ta hand om varandra och se till att få fast boven… Kram!

 • Reply JUNITJEJ 16 mars, 2016 at 20:16

  Fy f-n! Att det ska finna så många oärlig amänniskor!!!

 • Reply Anna - Starwoman 16 mars, 2016 at 21:16

  Fy så obehagligt, lider med er! Någon har alltså varit inne när ni är hemma? Sååå läskigt! Hemskt att komma hem och någon varit inne när man varit borta, men hundra ggr värre att veta att någon befunnit sig inne och snokat när man själv och barnen var under samma tak. Riktigt ruggigt!

  Vi har ALLTID låst om vi är inne, borta eller om vi så bara är ute i trädgården som ändå ligger så till att man har uppsikt över dörren. Tråkigt att det ska behövas, men det sitter i ryggmärgen att vi alltid låser. Vårt hus är så himla stort så skulle lätt kunna smita in någon och gömma sig, obehagligt som sagt!

  Stor varm kram till er!!

  /Anna

 • Reply Ekenäsliv 16 mars, 2016 at 21:57

  Å fy sjutton så fruktansvärt!!!
  Jag finner inga ord…
  Skickar en varm kram… Svårt att vara till tröst, men känner så för dig <3
  Varma kramar Anna

 • Reply Niiinis 17 mars, 2016 at 05:25

  Men usch så otroligt obehagligt! 🙁 Jag förstår att det känns fruktansvärt.

  Stor kram! ❤️

 • Reply Ljuva Magnolia 17 mars, 2016 at 08:15

  Nej men vad säger du! Fy fan va hemskt, det är ju verkligen något man fruktar för. Fruktansvärt kränkande att något tar sig frihet att rota igenom ens saker och TA dem!! Vet int vad jag ska säga för trösten är klen i såna sammanhang.. Visst, det är inget som kommit till skada men sånt där sätter ju sig i skallen, och ledsen blir man. En del saker, som arvegods och liknande går ju inte att ersätta. Måtte någon haffa hen/dem, j*vla as. Ursäkta men jag blir så upprörd känner jag.

  Hoppas allt ordnar sig så gott det går för er, största kramen!
  Catta

 • Reply Ljuva Magnolia 17 mars, 2016 at 08:16

  Det ska inte stå inget här och där, INGEN.. Morgontrött..

 • Reply B-M 17 mars, 2016 at 09:23

  Men fyy så obehagligt!! Man blir så jäkla förbannad också! Stor kram till er <3

 • Reply Tess 17 mars, 2016 at 19:52

  Nä fyyyy vad hemskt och obehagligt!! Usch, bara ryser av att läsa detta! Stackars er.. Styrkekram!

 • Reply Jossan 17 mars, 2016 at 20:10

  Åh fy vad hemskt!!!

 • Reply Mallansvardag 18 mars, 2016 at 18:15

  Tänk om alla människor fick lära sig redan från början vad som är rätt och fel och vad som är ditt och mitt!!
  Har själv haft inbrott i min bil, två gånger, och känslan man känner av hopplöshet och ilska men även av saknaden av de saker som försvunnit (trots att det bara är materiella ting) går inte att förklara för den som inte varit med om det själv.
  Förstår att det var hemskt för er alla att någon varit inne i huset när ni dessutom var hemma och vilken tur att ingen sprang på tjuven.
  Tänker på er och skickar massvis med styrke kramar ❤️

 • Reply Maria at inredningsvis 18 mars, 2016 at 21:06

  Vilken snygg kruka vart är den från ??

  Jag passar på att önska dig en Glad solig påsk 🙂

  LOVE M

 • Reply Adela 21 mars, 2016 at 13:12

  Fruktansvärt och jag fattar inte att man bara kan med!!! Hoppas du/ni kommer över den här hemska händelsen snart och att ni får ha lugn och ro♥♥

  KRAMAR
  A

 • Leave a Reply