Inredning, le piccole cose

inredningsrea i mellandagarna

Nu pågår rean för fullt hemma i Sverige. Och det är ju inte bara i de fysiska butikerna som man kan göra fynd utan även på nätet. Här nedan har jag listat mina inredningsfavoriter på nätet som just nu har mellandagsrea. 

Frapp (där bland annat klassikern elflugan finns på rea)
Rum 21 (som exempelvis har rea på Kristian Starks fina tändsticksfodral)
Agnes Amelia (massvis med doftljus från exempelvis Voluspa och Reunion, 40% på allt bara ange koden Mellandagsrea i kassan)
H&M home
Olsson & Gerthel 
Oscar & Clothilde 
Nordljus
Reunion home
Svenssons i Lammhult
Blackballoon

Här i Spanien lyser rean med sin frånvaro. De har inte börjat ännu. Om de ens gör det? Är det någon som vet kanske? 

Annars är det en regnig och grå men ganska varm dag i Spanien. De stora barnen ska gå på bio om en stund, de ska se filmen Frozen och äta en massa popcorn. Hade jag inte haft den Vilda Bebin hemma så hade jag gärna gått men Bruno + bio = dålig kombo (än så länge:). Grannarnas store son har därför lovat att ta alla små med sig. Mysigt!

Hoppas att ni har det fint därhemma!

KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply anita wag agrimanaki 28 december, 2013 at 14:53

  Här i Grekland har det alltid varit så att det är bestämda datum när de får ha rea och det brukar vara i mitten av januari nån gång när alla helger är slut. (och sen brukar det vara i augusti också) fast nu för tiden har en del butiker börjat ha rea lite när de vill. Kanske är det liknande ”system” i Spanien?

  • Reply Piccolecose 28 december, 2013 at 22:13

   Ja, enligt de svar jag har fått ovan så verkar det onekligen vara så här också. Jag får helt enkelt vänta ett litet tag till:)

 • Reply Eleonora 28 december, 2013 at 17:12

  Jag kan ju bara hälsa och säga att här i Sverige är det grått, grått, grått och inge vidare kul. Det är klart vi har rea i Spanien, men först är det Reyes som är en stor helg för spanjorerna sedan börjar rean. Den 5:e jan är en stor dag och alla städer och byar har en ”cabalgata” då barnen åker stora karosser och delar ut massor av karameller, så passa på att njut av trettondagshelgen för den är fantastisk för barnen. Kram

  • Reply Piccolecose 28 december, 2013 at 22:13

   Nej, jag har ju förstått det. Men snart är ni ju tillbaka här igen så njut av den friska luften, det mysiga mörkret och allt det stämningsfulla runt jul!
   Stor kram

 • Reply Alexandra 28 december, 2013 at 19:08

  Buenas tardes. Smyg – rean börjar i flera affärer den 2 januari men den ”riktiga” rean börjar den 7 januari och det bästa med rean här i spanien är att det är mellan 30-70% och att det är 3 reor, de håller på fram till slutet på februari… ju längre du väntar desto billigare blir det, men att ha is i magen och vänta det har inte jag. Felices fiestas y feliz año nuevo/Alexandra de Gran Canaria

  • Reply Piccolecose 28 december, 2013 at 22:11

   Aha, så det är så det är! Jag märkte att de höll på med rean lääänge i augusti men att de gör det nu igen? Tusen tack för ditt svar! Och ett Feliz año nuevo till dig också!
   Kram
   Rebecca

 • Reply Hanna - Mode, smycken och min vardag 28 december, 2013 at 21:34

  Jag fyndade ett par jeans på rean och en vinröd kappa bland annat. Älskar rea!

  • Reply Piccolecose 28 december, 2013 at 22:10

   Jag också!! Får dock vänta ett tag innan jag kan göra några fynd här nere:)

  Leave a Reply