Inredning

jag är en periodare

Just nu tycker jag att Ellos har så mycket snyggt i sitt sortiment! Det går verkligen i vågor det där tycker jag. Ibland hittar jag ingenting och vissa perioder så tycker jag att där finns precis allt som jag tycker om. När jag bläddrade i katalogen så var det speciellt en bild jag föll för. På några soffbord. Om jag bara hade sett produktbilden på soffborden så vet jag inte om jag hade fastnat så för dem, men att se saker i ett sammanhang är ofta avgörande för mig. Antar att jag inte är ensam om det:) Och kanske inte heller att vara periodare när det gäller var man handlar.

ellos1Borden på bilden ovan cirkulerade runt på en massa bloggar och inredningssammanhang i våras, fast då i mässing. Nu var första gången jag såg dem i svart. Ett högt bord, och ett lite lägre.


soffbord1soffbord2

Priset var inte dumt det heller, 699:- för det höga och 599:- för det låga. Jag tror att de här hade gjort sig i vårt vardagsrum. Börjar tröttna lite på de vi har, och som vi har haft de senaste 10 åren…… Men känner inte att vi har flera tusen att lägga på soffbord för tillfället. En hel del annat som måste prioriteras först.

ellos2

ellos3

Nu är det lugnt och skönt i huset och jag ska sätta mig och bläddra igenom senaste numret av Residence.

Sov så gott ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Tessan 6 november, 2015 at 06:02

    Ellos levererar fantastiskt mycket fint just nu! Vill ha sååå mycket!
    Jag och min man har precis köpt hus och plånboken riktigt glöder av hur mycket den får arbeta just nu.. jösses! Vill köpa allt på en gång, måste stilla mig lite nu känner jag..haha! 🙂

  • Leave a Reply