de där dagarna som kallas livet, Inredning

Jag är en vinnare!

20130120-181541.jpg

Att jag vinner det händer liksom inte. Jag vinner aldrig. Eller det känns så i alla fall. På sin höjd har det väl blivit 25 spänn på triss. Men i dag så hände det äntligen! Ett mejl damp ner i min inbox med rubriken ”Du har vunnit!”. Trodde så klart att det var spam som det brukar vara så jag vågade liksom inte ta ut något i förskott. Jag öppnade sedan mejlet för att se om det verkligen kunde vara så och dra på trissor! Jag har verkligen vunnit. Ett presentkort på hela 1000:- att handla för på underbara butiken Alvas Hus. Oj, här ska shoppas!! Det kunde inte ha kommit lägligare, huset behöver fixas och jag hade inte heller mått sämre av en liten renovering:) Till min lycka säljer denna butiken nämligen både kläder och heminredning. De har fantastiska märken såsom Please, Chill Norway och Branting men också Himla, Tine K och Gerbera.

Här rullar det på för fullt och jag har få minuter att bara sitta ner och koppla av men det är väl förmodligen så det ska vara.

Hoppas att ni har en skön söndagskväll därute!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Åse 20 januari, 2013 at 20:22

  GRATTIS gumman!! Så KUUUL!!! Woooop ❤

  • Reply pilotfrun 22 januari, 2013 at 21:40

   Ja, det känns lite ofattbart:) får väl se vad det blir för snyggt…
   Puss & kram

 • Reply Jess 21 januari, 2013 at 08:35

  Guuuud så roligt !! Jättegrattis. Måste köpa mig fler par Pleasejeans när jag är i Sverige, som jag älskar dem:-) Kram Jess
  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Mååååndag…I like

  • Reply pilotfrun 22 januari, 2013 at 21:41

   Tack! Ja, jag har inte bestämt mig ännu men kanske att det blir ett par Please. Har handlat så mycket till huset nu så det får snart vara nog:)
   Kram

 • Reply Stoffisen 21 januari, 2013 at 19:39

  WOW! Jag vinner aldrig något, men jag ”spelar” ju aldrig heller på något. Jo, jag vann en trisslott med vinst på 50 kr före jul 😉

  GRATTIS!

  Kram
  Stoffe

  • Reply pilotfrun 22 januari, 2013 at 21:43

   Det låter ju som mig då:) En Trissvinst på 25 och sen om man har tur så står det x2 nere i den lilla högra rutan. Ja, jag kanske skulle delta i någon mer tävling denna vecka.
   Eller det vore kanske att utmana ödet lite:)
   Stor kram

 • Reply Hovdamen 21 januari, 2013 at 20:14

  Grattis vad kul! Jag förstår att det blir svårt att välja nu då. Hoppas det blir något bra som du blir nöjd med.

  • Reply pilotfrun 22 januari, 2013 at 21:44

   Tack! Ja, nu har jag lite beslutsångest men det är ju angenäma problem:)

  Leave a Reply