Inredning, resor

jag drömmer om godis

Vår vana trogen så har vi återigen lycktas vända på dygnet under detta lov. Jag vet inte vad det är som gör det, men så fort vi är lediga alla samtidigt så ”tappar” vi våra tider. I går kväll vid 22-tiden (spansk middagstid) så satt vi allihop här vid middagsbordet och knaprade på ”potatis i ugnen”, kycklingfilé och färskost. De sena kvällarna resulterar så klart också i sena morgnar. Inte så mycket för mig och ”stormen”, men för de övriga i familjen.

När vi var och besökte Alhambra för ett par dagar sedan så åt vi middag på en helt underbar närliggande restaurang som jag dessvärre inte kommer ihåg namnet på. I trappan upp till restaurangen fick jag syn på dessa vackra föremål vilka påminde mig så mycket om de inredningsdetaljer som vi har sett på många av pressbilderna för de stora danska inredningsföretagen denna vår.

Förutom att det var väldigt vackert på själva restaurangen så var maten helt i en klass för sig och där blev jag serverad den godaste sallad som jag har ätit sedan jag kom till Spanien. En sallad med aubergine och honungsvinägrett – ofantligt gott och jag måste nog göra min egen variant av denna.

I och med lovet har vi också hamnat i ett fördärv. Hela familjen. Det började redan på hotellet första natten och det stavas candy crush. Jag är inte särskilt intresserad av spelande och klagar ofta på barnen att de spelar för mycket men nu är det kört och jag flyttar till och med de där dumma godisbitarna i drömmen. Annat var det när jag var yngre och pappa kom hem med en Commodore 64 som en av de första i bekantskapskretsen. Då skulle jag nog kunna kalla mig för spelberoende och otaliga var de gånger jag satt framför ”tjocktvn” med bandspelaren och letade efter rätta numret att spola fram kassetbandet för att hitta till spel som California gold rush och Wizard of war.

Och jodå, till och med på restaurangen efter att vi hade ätit upp vår mat så försökte vi klara ut några banor. Galet, eller hur??? Men, men om några dagar är det back to reality igen och då finns det inget utrymme för onödiga spel. Har ni något favoritspel?

Nu ska vi göra oss i ordning och sedan är det dags att åka till klubben på Reserva del Higueron där vi har spenderat åtskilliga timmar de senaste dagarna.

Kram och en fin lördag önskar jag er!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply anita 1 mars, 2014 at 09:48

    haha!! Jag larde mig spela candy crush nar jag var i Sverige i hostas. Det ar ganska laskigt nar man spelat for mycket och ser godisarna framfor sig… Kram!!

  • Reply Mirva 1 mars, 2014 at 20:37

    Japp! Jag vet vad du menar. 😉 Spelar både Candy crush & Hay Day…………. 🙂

  • Reply Jessica 2 mars, 2014 at 10:54

    Ruzzle!!

  • Leave a Reply