kök, reportage

jag kökstipsar i Älskade Hem

Ja, i senaste numret av Älskade Hem tipsar jag lite om rådande kökstrender. Där är också några av mina bilder med i tidningen. Det var längesedan nu! Ett tag för en himlans massa år sedan så fotade jag en hel del för den lokala blaskan i Karlskrona, Sydöstran och där och då under en period blev det mer eller mindre vardagsmat att se sina bilder i tryck. En gång fotograferade jag faktiskt Erik Gadd för samma tidning och hörde sedan av chefredaktören att Vecko Revyn hade hört av sig och velat köpa bilden. Men det var på den tiden man körde med hederliga negativ och då befann jag mig på äventyr i London och negativen låg i en låda hemma hos mina föräldrar. Så köpet blev inte aktuellt….

älskade hem3

Men nu var det alltså dags igen, och jag måste säga att det var en trevlig upplevelse som gav mersmak. En gång i livet, i nära anslutning till min tid på Sydöstran och under min tid i London så blev jag faktiskt antagen (efter en massa jobbiga ansökningstester) till en fotografutbildning på en högskola i London.

älskade hem1

Men jag fick kalla fötter och begav mig hem till Sverige istället och började plugga på komvux för att läsa upp mina betyg och sedan läste jag statskunskap. Och fotografdrömmarna avtog under en period för att sen vakna till liv igen med dunder och brak strax innan Bruno föddes.

älskade hem2

Ja, det blev en massa svammel såhär på lördagsmorgonen:) Om ni vill veta vad jag skrev så föreslår jag att du skaffar dig tidningen, antingen fysiskt eller på värdens bästa tidningstjänst Readly som jag själv har blivit helt beroende av. För 99:- /mån kan du läsa alla dina favorittidningar. Dessutom kan man alltid börja med en gratismånad. Jag skaffade det när jag bodde i Spanien och tycker det är grymt!

Ha nu en skön lördag! Själv ska jag bege mig ut i spåret för första gången på ett tag. Har besvärats av halsont så har inte riktigt vågat.

Kram ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Silverhome 7 november, 2015 at 10:25

  Stolt över dig snäckan!
  Du inspirerar ❤️

  Kramar Marica

 • Reply Ekenäsliv 7 november, 2015 at 12:02

  Men du va roligt att få läsa detta!!! Dina bilder är ju verkligen superfina!
  Å ert kök, just love it!!
  Klart jag ska köpa den och inspireras av dina tips!
  Ha en riktigt fin lördag!
  Kram Anna
  PS: Har nu beställt två Lampgustaf Marble Square till vår glasveranda!!! Wieeee vad jag är glad, tror jag såg den först hos ig och bara ville ha den direkt! Men nu har vi sålt de andra vi hade och klickat till på dem alltså 😉 Lite kuriosa 😉

 • Leave a Reply