Inredning, jul

Julen hos Granit 2015

Halloween är inte ens passerad men redan så börjar julen göra sitt intrång i butikerna. Jag blev galet sugen på att pynta när jag såg årets julbilder från Granit häromdagen. Så mycket fint så det är inte klokt!

granit_jul8

Massvis med blockljus, barrväxter och glas i en härlig röra. Kanske är det såhär jag ska fixa till vårt piano inför julen. Den där ljusslingan har jag kollat på så länge nu att jag snart måste göra slag i saken och köpa den också.

granit_jul15

De har tagit in en DYMO i Granits sortiment! Så himla coolt! STOR gilla på den!  Världens fiffigaste produkt, och här ser dessutom remsorna ut som de gjorde på den gamla goda tiden:) Känns som att det måste bli ett inköp där också. Tur att jag ska inom Granit i veckan för att handla småfix till vårt arbetsrum!

granit_jul14

granit_jul6

Vackert och vilsamt med natur, svart och grönt.

granit_jul12

I alla år har våra barn önskat sig en adventskalender där man får en liten present varje dag. Kanske blir denna jul julen med stort J. Jag kommer ihåg att jag själv hade en sån som liten och fick allt ifrån hårsnoddar till suddgummin, och visst gjorde den längtan fram till jul något kortare.

granit_jul9

granit_jul10

Så fint med glasvaser i olika storlekar. Snyggt också att binda hampasnöre och dekorera med kanelstänger runt om.

granit_jul11

granit_jul7

granit_jul5

granit_jul3

Det nya porslinet har exakt de former som jag gillar, raka fast ändå mjuka.

granit_jul4

granit_jul2

granit_jul1

Jag hoppas att ni blev lika inspirerade som jag blev!

Måndag kväll och ÄÄÄÄNTLIGEN ett nytt avsnitt av Homeland. Herrejesus vad den serien är beroendeframkallande!

Ha en skön kväll!

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Cece 26 oktober, 2015 at 21:47

    Gillar även jag Granit generellt, mysigt med julplanering! Vi lämnar dock landet denna jul men jag förstår att du ser fram emot att julrusta ert hus som är fantastiskt fint!

  • Leave a Reply