kläder och mode

Jumpsuit & Flares

Hej torsdag,

och hej dagen när jag ska försöka ta vid någonstans där jag slutade för två veckor sedan. Det vill säga innan jag fick så mycket att göra att det var svårt att hitta tid till den där långsamma andningen. Men så är det ju ibland, vissa perioder är lugna och andra är galet hektiska. För min del innebar en hel del av jobbet att dels få iordning här hemma innan vi skulle fotografera men också att förbereda stylingen. Superkul och kreativt! Nu har jag tagit mig tid till att kolla igenom ytterligare försäkringspapper, beställt en ny kamera (JIPPI!!!!), pratat med Skatteverket och kollat ny klädinspiration.  Känns som att det där med styling hänger med, vare sig det är kläder eller inredning. Jag älskar verkligen att kombinera ihop saker.

Trots att vi börjar närma oss sommarmånaderna så liksom kallade denna jumpsuit på mig. Tänk er den en ljum sommarkväll till solkysst hud. Som vanligt är det förresten bara att trycka på produkten i kollaget för att komma till respektive produkt. De snygga sandalerna från Vagabond är typiska Rebecca-skor. Och egentligen ack så fotovänliga…. Lite väl platta i sulan men jag kan bara inte motstå. Om man bara har ett par fotoriktiga skor och resten snälla så måste det ju funka! En bra mascara slinker alltid ner i sminkväskan och om ni inte har testat Anastasias ögonbrynsprodukter så tycker jag att ni borde göra det nu bums. Jag har en hel del av dem och det känns som att jag inte skulle klara min vardag utan dem. Helt klart de bästa!! Marc Jacobs parfymer är mina favoriter. Har provat igenom de flesta nu snart tror jag. Lovely ❤️ Och vem behöver inte ett par stora snygga glajjor till sommaren?!

Och äntligen gjorde jag slag i saken och beställde ett par flarejeans. Får väl se om jag ser ut som en pygmé i dem, i så fall åker de tillbaka ögonaböj. Fast det fanns ju faktiskt en tid innan de höga midjorna tog vid när flares var varje-dag-brallor. Lääängesen dock. Jag vet att det var någon som frågade sist jag lade ut bilder på flares och frågade om byxorna på bilden ovan (de svarta) och jag skulle tro att de är Twist & Tangos Julie flare i svart. Jag beställde blå nu till en början och till sommaren. Känns fräscht! Mockaväskan ser himla fin ut den också. Jag har en skinnväska från Ellos collection sedan tidigare och den är jag stormförtjust i. Fantastisk kvalité!

Ellos erbjuder förresten 100:- i rabatt vid köp för 500:- eller mer om du anger koden 33571 i kassan. Eller om man är på jakt på skor så erbjuder de 20% på skor, inklusive varumärken uppge i så fall koden 335453.

Kram och ha en skön torsdag!

[inlägget är i samarbete med Ellos]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Susanna Maria 26 april, 2016 at 14:01

    Så fint med jumpsuit 😀

  • Leave a Reply