DIY/crafts

Monsters in the house…

Och då syftar jag inte på barnen:) De är änglar. Det bara är så!!!

Tiden svischar förbi och det är redan dan före dan före dopparedan. Dotterns kalas är nu över och nu kan vi också fokusera på att få klart de sista julförberedelserna. Men vilket kalas det var!!! Det är skillnad på att ha kalas med 3-4 åringar och att ha kalas med 6-7 åringar. Det var så att jag ville vara med:) Disco stod på önskelistan och det var klart att det blev disco med discolampa och allt. Men när 14 ungar körde hästdansen till Gangnam style på övervåningen , ja då trodde jag att kristallkronan skulle ramla ner.

Dukningen gick såklart i Monster High stil då dessa läbbiga dockor är dotterns stora favoriter.

I går satt jag också uppe och pysslade lite. Kunde liksom inte låta bli. Och istället för att köpa dyra plastpåsar att ha godis i eller plastmuggar med tryck så gjorde jag egna. Med Monster High såklart!

Det var väldigt enkelt att göra. Jag tog en bild, frilade den i photoshop, klippte ut, skrev barnens namn på och sedan limmade jag på det på plastmuggarna. Självklart behöver man inte ha photoshop utan det är bara att ta en annan bild. Både snyggt men också smart för de små liven har liksom lite svårt att hålla reda på sina muggar annars. Faktiskt att de behöll sina muggar kalaset igenom och de var till och med uppe en sväng på övervåningen och vände i samband med discot.

Likadant gjorde jag med godispåsarna men då gjorde jag ett hål i dödskallen och trädde igenom ett snöre för att sedan knyta ihop godispåsen med det.

Det var så coolt att se alla dansande glada ungar och mannen och jag fick stå ute i hallen med dryckesbrickan för att servera lite förfriskningar i pausen. Helt underbart!

Nu har julefriden lagt sig över huset och i morgon åker jag in till stan för att införskaffa de sista julklapparna. Sen blir det till att laga revbensspjäll, göra grönkålspaj och baka mandelmusslor. Man kan inte klaga på att man inte får tiden att gå. Och sen ska man hinna med att amma emellan också:)

Kram på er och ta det lugnt i julstressen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Happyvardag 22 december, 2012 at 20:24

  Kreativt och härligt vännen…..Jag har så svårt att liksom speeda upp mig själv för barnkalas etc. Men gangnamstyle är underbart…..Och så bilden på dig. Åh, vad snygg du är….Ha en fin kväll sötnos
  Kram Mia

  • Reply pilotfrun 27 december, 2012 at 14:08

   Tack söta! Det jag går igång på är pyntet:) lekar är inte min grej utan det är Kristian som får stå för det. Kram

 • Reply bia 23 december, 2012 at 14:06

  Kikar in som hastigast för att önska GOD JUL!
  Hoppas du har det bra!
  Julkramar från bia

  • Reply pilotfrun 27 december, 2012 at 14:08

   Julkramar tillbaka! Och god fortsättning!

 • Reply Stoffisen 23 december, 2012 at 15:03

  Måste börja med att säga att bilden på dig är fantastisk!
  Ha en trevlig söndag.

  Kram
  Stoffe

  • Reply pilotfrun 27 december, 2012 at 14:09

   Tack! Vad gulligt sagt! Kände mig mest som en sliten trebarnsmamma:)
   Kram!

  Leave a Reply