de där dagarna som kallas livet, livet i familjen, shopping

keep calm…

and keep packing and storing:) För det är vad vi gör här just nu. Tjohej!  Hela långa dagarna. Och jag försöker att andas emellan varven. Inte det enklaste vill jag lova…. och i lördagskväll efter att vi hade haft disco för barnen så somnade jag mellan Alba och Bruno redan vid 20.00. Kroppen tar ut sin rätt ibland.

Idag har vi beslutat oss för att köra på flyttfirma och flyttstäd och bokat så vi kan pusta ut aningens mer. Men det är inte utan att jag LÄNGTAR SÅ IN I NORDENS MYCKET tills allt är nedpackat och ivägkört och vi sitter på ett plan på väg mot ett soligt MALAGA. För nu är det inte många dagar kvar. Vi flyttar nämligen den andra veckan i maj!!!!!!!

ilse-jacobsen-1

stol antik, sjal från Alvas hus och gummistövlar Ilse Jacobsen

Jag har köpt mig ett par nya regnstövlar att ta med ner:) Ifall att det kommer några regniga dagar. Sist vi var där så regnade det ju hela tiden så jag ville försäkra mig denna gång:) Det fick bli ett par Ilse Jacobsen som jag gått och suktat efter ett tag. Visst tycker jag att Hunterstövlar är snygga men de har blivit lite väl överexponerade för mitt tycke och smak så därför föll dessa mig i smaken mer just nu. Robusta, klassiga och grymt snygga (ursköna dessutom)!

Det börjar bli riktigt oinspirerade här hemma i vårt casa. Kartonger och prylar överallt och jag är ju en sån där typ som gärna vill ha i ordning runt omkring mig för att fungera så det här är en utmaning det vill jag lova. X antal gånger har jag också sagt standardfrasen: ”jag kommer aldrig mer att flytta efter det här….”

ilse-jacobsen-3

Men, allting till trots så måste jag säga att vi är ett riktigt toppteam K och jag. Det går undan när vi väl håller på. Nu ska jag ställa mig och panera torsk för det är ju faktiskt så att allting på något vänster måste flyta på som vanligt.

Ha en riktigt härlig måndagskväll!

Kramar

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Happyvardag 22 april, 2013 at 19:05

  Väldigt snygga stövlar. Hoppas det går bra med nya boendet….Kram Mia

 • Reply Johanna / Fru form o fix 22 april, 2013 at 19:20

  Vad spännande med flytten, hoppas det går bra, lycka till!

 • Reply Louise N 22 april, 2013 at 23:10

  Nu är det nära! Kämpa på Rebecca! Jag står här också med kartonger och högar över hela huset, suck. På tisdag nästa vecka kommer dom och hämtar allt. P går såklart VB så nu gäller det att fixa flyttlådor, födelsedagskalas för ”plutten”, säsongens första basebollmatcher åsså det vanliga med matlådor och läxor. Gnnngh! Bara.Några.Dagar.Till….
  (Gissa om det blir mycket ”korv och makaroner” i detta huset denna vecka! 😉 )
  Lite synd att vi ”flyttar om varandra”, hade varit kul att få se mnstingen och storasyskonen live… Men, vem vet när och var vi ses härnäst? Lycka till med flytt och nya stället!!

  • Reply pilotfrun 26 april, 2013 at 19:39

   Japp, samma här Louise! Korv och makaroner:) Himla tråkigt att vi flyttar om varandra men när ni har landat här hemma så kan ni väl ta er en tripp till Malaga?
   Stor kram

 • Reply Tina 23 april, 2013 at 19:02

  Spännande nu när flytten är så nära. Stövlarna är superfina men jag hoppas du får använda dem sparsamt o hellre får springa barfota o njuta av värmen, regn har du fått tillräckligt av här i Svedala…Kramisar Tina

 • Reply maria at inredningsvis 23 april, 2013 at 21:39

  jag var i Malaga i Januari…då vart det inte så varmt kan jag lova vissa dagar haha:) Är det dit ni ska flytta eller vart???

  ha en skön dag

  LOVE Maria

  • Reply pilotfrun 26 april, 2013 at 19:38

   Japp, Malaga. Eller Fuengirola som ligger lite utanför.
   Ha en fin helg!
   Kram
   Rebecca

  Leave a Reply