Inredning, shopping

Keep warm

Burr vad kallt det är ute! Någon mer än jag som känner för att hänga under filten på soffan ett tag och ha en massa tända ljus runt omkring sig och en kopp te i handen. Inte bra det här för mina förkylningsbasilusker som vägrar vika hädan. Dock är det underbart för barnen som mer än gärna går ut och leker i snön och åker snowracer ner för den lilla pulkabacken här i vårt område.

Själv har jag ägnat delar av dagen till mitt lilla soffprojekt som jag får visa i morgon när ljuset är mer tillåtande att fotografera i. Det är inte ens lönt att försöka efter lunch känns det som.  Det är väggen bakom soffan som fått sig ett uppsving och nu hade jag gärna haft ännu mer nytt att lägga på soffan. Den ljuvliga pläden från Odd Molly verkar sannerligen göra skäl för namnet cozy throw och ett mjukt långhårigt fårskinn hade jag inte heller tackat nej till.

Just nu så erbjuder Ellos 15% extra rabatt på rean, inklusive varumärken, med koden 335408. För att komma till respektive produkt i collaget ovan så klickar du bara på den. Erbjudandet är gitligt till och med 2015-01-17. Dessutom så får du 30% på din dyraste vara med koden 335403.

En ny mössa i kashmir och en mjuk halsduk i ull. Det är sånt som jag nästintill aldrig unnar mig utan går faktiskt ofta klädd i, hör och häpna, barnens mössor.  Tur att jag fyller år snart så att jag kan önska mig det och lite till…..

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply