Inredning, småprylar

keramiken från igår

Som det keramikfreak jag är så blev jag ju hopplöst förälskad i de muggarna som jag visade på bloggen här igår kväll. Tack vare en uppmärksam läsare så vet jag nu vart underverken kommer ifrån.

Muggarna är handgjorda och de tillverkas av Åsa Lindström i hennes ateljé i den gamla porslinsfabriken i Gustavsberg. Varje mugg är som ett litet konstverk i sig! Muggarna säljs bara i Åsas butiker, den ena ligger i Stockholm och den andra återfinns på Gotland. Mer information finns på Åsas hemsida som ni hittar här.

Och jag vill ha! Helst nu! Men det får nog vänta tills det blir ett Stockholmsbesök för min del. Håller tummarna för att det blir ett snart.

Här väntar marknad idag (om vi nu kommer dit….) Först måste vi reda ut huruvida vi ska ha insats i vår öppna spis eller inte. Jag har fått en del frågor gällande trägolvet som vi har beställt från Polen. Det är vår byggare som har fixat det så jag lovar att kolla med honom och återkomma med var man kan hitta det, samt leveranskonstnad.

Önskar er en härlig start på arbetsveckan! 
Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Linda 22 april, 2014 at 09:50

  Visst är de fina?! Jag har 4 st själv men vill ha fler! Lite roligt är att de dessutom har olika färger inuti.

  Tack snälla för att ta reda på vad golvet kostar! Vad är det förresten för träslag ni valt? Det skulle vara toppen att veta om det finns olika träslag samt även höjden på respektive planka (tror de vi har lagt in är 14 mm).

 • Reply Carita Liljendahl 22 april, 2014 at 10:07

  Så fina muggar! Jag älskar också keramik och mosaik och en massa gammalt i sten, tenn osv. Hittade mycket att vila ögonen på i Rom då vi var där under påsk.
  Ha en härlig vårdag!

 • Reply Sofia 22 april, 2014 at 18:54

  Så snygga! Gillar mönstret och färgerna inuti. Mycket fint!

 • Reply Junitjej 26 april, 2014 at 18:49

  Underbara muggar!

 • Leave a Reply