Uncategorized

Kök som man gärna vill stanna lite längre i

En högst relevant sysselsättning för oss just nu är att surfa runt och kolla på kök till vårt nya hus. Och lika viktigt som själva snickerierna är ju att välja rätt vitvaror. Särskilt om man som vi ÄLSKAR att laga mat och nästintill bor i köket. Ja, i Sverige alltså, inte här i Spanien:) Spanjorerna verkar inte vilja bo i sina kök, av döma av de jag har sett hittills.

En av de absolut viktigaste sakerna att tänka på när man väljer ut vitvaror till köket är faktiskt fläkten. Särskilt om man är som oss, att man gillar att umgås och laga mat tillsammans. Och då gärna med vänner. Förutom att fläkten effektivt ska bli av med matos och ånga så vill jag ha en så TYST fläkt som möjligt. Enligt mig finns det inget som är så störande som en högljudd och brummande  fläkt som kommer emellan samtal. I Electrolux nya serie, Inspiration, finns denna stilrena och tystgående köksfläkt som förutom att den är just tystgående och stilren också är utrustad med en ossensor. Och sen är den ju galet snygg också.
fläkt electrolux

Jag bli så sugen på att laga mat när jag ser denna bild. Alla grytor, stora ytor och vitt, rent och fräscht.

Ugnen i den nya serien är en kombinugn som kombinerar ånga med värme. Just en ångugn är något som jag är väldigt intresserad av då det är vida erkänt att ånga är det bästa sättet att tillaga mat på för att förvara både de naturliga smakerna men även alla vitaminer.

inbyggnadsugn

Tror ni att det kliar än mer i fingrarna att sätta igång nu? Då har ni gissat helt rätt. Det känns lite som julafton faktiskt. Och jag är så himla, himla tacksam för att vi får göra denna resan igen. Husrenoverar-resan, fast denna gång med lite mer hjälp på traven.

Inlägget är i samarbete med Electrolux

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Jennie Bergius - färg och kärlek 24 november, 2013 at 11:46

  Härligt! Och visst blir det roligare att laga mat i ett fint kök 🙂

  Ha en fin söndag <3 Jennie

  PS. tävling på bloggen om en härlig Lunafigur! 🙂

  • Reply pilotfrun 24 november, 2013 at 21:58

   Vad kul! Då ska jag kika in till dig:)

 • Reply Suss 24 november, 2013 at 14:57

  Snyggt kök du visar! Vi har en stor ö i vårt kök och det är det bästa vi gjort med köksrenoveringen 😉 Spännande projekt n har framför er nu då! Kram Suss

  • Reply pilotfrun 24 november, 2013 at 22:00

   Ja, om det är något jag bara måste ha i nya huset så är det en stor köksö. Saknade det i vårt förra.
   Kram
   Rebecca

 • Reply My Homepage 30 november, 2013 at 20:21

  … [Trackback]

  […] Informations on that Topic: pilotfrun.se/kok-som-liksom-vill-stanna-lite-langre […]

 • Leave a Reply