vardagsrum

Kungligt i soffan

Så börjar den här terminen lida mot sitt slut. Jag vet inte varför det alltid känns som att tiden springer iväg, men just nu så känns det som att det liksom bara vara fast forward för hela slanten. Slutet på terminen innebär alltid lite extra stress känner jag. Allt ska slutföras, dokumenteras och sedermera också avslutas. Mitt i detta blev Albisen sjuk och vaknade med hög feber i morse som tack och lov har avtagit under dagen. Så idag blev en VAB dag med allt vad det innebär. Förutom den sedvanliga tvätten, dammsugandet etc. så fick jag också möjlighet att piffa vardagsrummet lite. Göra det sommarfräscht. Nu är det bara tavlor som ska upp så kommer det att bli än mer ombonat.

kungligt1

Kudden längst bak till vänster kommer från Bernadotte & Kylbergs kollektion för Åhléns. Lite festligt är det allt att vi har en sådan begåvad prins:) Kudden längst fram är även den från Åhléns och den till höger är från Tell me more. Den gosiga Karin-fåtöljen som jag fyndade på nätauktion har fått flytta in i salongen och är numera allas vår favorit.

kungligt2  På borden står ljusstakar som kommer från min farmors hem och den gröna Argenta vasen är proppad med liljekonvaljer. Denna årstid är verkligen ljuvlig! I vår trädgård trängs blommorna med varandra bokstavligen och längst bak i vår sk ”djungel” så har i massvis med lupiner och Albisen och jag upptäckte just att ogräset (metervis) som vi röjde bort från djungeln inte alls var ogräs, utan fingerborgsblomma. Aj, aj, aj så nu ligger de på komposthögen och blommor så förtjusande vackert och jag får väl inse att jag inte är något vidare när det kommer till trädgård.

kungligt3

 

Det är faktiskt så att jag planerar att sticka ner en del av dem i jorden igen så att de kan ta sig till nästa vår. Attans också, jag var verkligen tvärsäker på att det var bråte som skulle bort…… Och Alba är nog mer förvånad än jag: ”Mamma, mammor SKA ju kunna sådant”. Eh, ja egentligen. Har liknande hänt er?

KRAM ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Monne 9 juni, 2015 at 18:35

    Hahaha ja allt vi mammor/föräldrar ska kunna! Tur man har sin egen mamma så pass nära att man bara kan slussa vidare saker som ska lappas osv😜

    Ps. Daniel upplever också en ökad stress just nu och är upptagen med arbete från tidiga mornar till sena kvällar! Håll ut – snart är lovet här vännen❤

    Kram!!

  • Leave a Reply