de där dagarna som kallas livet, hudvård och make up, Inredning

kvistar, oljor och romeo and juliet

Lördag och första helgen av säkert fem som K är hemma. Barnen var så glada att den ene av dem gick upp, gjorde frukost, kokte kaffe och dukade -ja tutto! Kändes nästan lite overkligt för oss alla fem! Morgonen ägnades åt diverse städ (känns som man gör det hela tiden), såpning av golv och kvistpiffning.

cherry branches1

Något påskris har inte kommit in här ännu, men några kvistar från det japanska körsbärsträdet i trädgården känns nästan som en bättre idé denna påsk. Dock måste jag ha in lite mer piff för att komma i rätt påskmood.

cherrry branches2

Lite kul det här med vad en ommöblering kan göra. Vardagsrummet som inte riktigt kom till sin rätt innan har verkligen blivit nya favvostället för att hänga. Dock medför det ju att soffan som vi tidigare varit så rädd om blir mer utsatt, men that’s life. Vi gillar när det syns att saker är använda. Många skulle säkert tänka sig för både en och två gånger innan de satte in marmor i köket när man är mitt i småbarnsperioden men vi gillar charmen som användandet för med sig:) Faktum är att jag köpte några vackra bordsunderlägg häromdagen och fick inte direkt något gehör från K. Det ska synas på saker att de är använda tycker han.

lördag3

Argentakeramiken fick sig en ny kompis igår och nu måste jag hitta något att fylla den med. Någon som har något förslag på någon söt liten blomma som trivs i en torr miljö? En annan sak jag köpte igår var några produkter från Apoliva, finaste Kicki tipsade om dem häromdagen och eftersom jag är sååå svag för oljor så var jag ju tvungen att testa.

lördag4

Och dessa är utan tvekan nya favoriter i badrummet, en kroppsolja med argan, mandelolja och aprikos och en duscholja med argan, mandelolja och honung. Luktar ljuvligt och känns verkligen helt underbara.

Nu måste jag stänga ner datorn och leta upp lite matinspiration. Åse med familj kommer nämligen på middag ikväll. Musiken som går varm är The Killers, glömde nämna det igår på min lista. OM ni har missat deras version av Dire Straits dängan Romeo and Juliet så har ni verkligen missat något.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Inredning & Guldkanter 28 mars, 2015 at 15:45

  Men åh vilken fin blogg! Inser att det var länge sedan nu som jag kikade in hos dig. Det skall bli oftare från och med nu. Det har varit så mycket som gjort att jag inte hunnit kika runt så ofta som jag velat. Massor av trevlig inspiration hos dig! och grattis till ert fina nya hus! Kram Pernilla

  • Reply Rebecca 29 mars, 2015 at 21:39

   Tack snälla Pernilla! Känns så kul att köra på själv igen!! Jag vet hur det är, det där med tiden alltså. Jag pendlar också otroligt mycket i mitt bloggläsande. Ibland räcker tiden helt enkelt inte till.
   Stor kram!

 • Reply Välkommen Hem! 28 mars, 2015 at 21:50

  Hallå Lovely!
  Jamen sååå fin blogg! Jag har inte kommenterat så ofta (som förr) när du var på Femme eftersom det var svårt att ens hitta kommentarsknappem när jag läste från mobilen och jag vet inte HUR många gånger jag försökt att skriva och det bara studsade tillbaka…?
  SÅ, nu hoppas jag det blir som förr och jag kan skriva till dig oftare!
  Och du, ni har fått det så himla fint!!
  Många kramar!
  Judita

  • Reply Rebecca 29 mars, 2015 at 21:37

   Hej snygging! Kul att du hittat hit!!! Ja, nu får det bli som förr igen. Vet att det var många som hade problem med kommentarerna på Femme. Sidan var ju inte anpassad för att läsa i mobilen.
   Stor varm kram ❤️

 • Reply Anette G 29 mars, 2015 at 12:09

  Åh, vad jag blev sugen på oljorna! Går de bra in i huden? Jag är ju så torr i hyn så olja borde vara något jag använder oftare. Måste skärpa mig med det!

  • Reply Rebecca 29 mars, 2015 at 21:34

   Oljan är helt ljuvlig! Den går snabbt in i huden utan att vara det minsta kladdig.

 • Reply Emely 29 mars, 2015 at 13:00

  Jag älskar ditt vardagsrum! Den ljusa soffan, pläden och kudden med det lite mer ”rubusta” träbordet och mattan. Älskar blandningen! 🙂

  • Reply Rebecca 29 mars, 2015 at 21:35

   Tack snälla vad glad jag blir! Nu känns det äntligen som att vi har fått fram känslan vi har sökt.

 • Reply Skönhetsliv 29 mars, 2015 at 18:16

  Kan bara instämma om Apoliva produkterna, de doftar sååå gott! Är helt såld på oljan! Häls Lisa

  • Reply Rebecca 29 mars, 2015 at 21:34

   Visst är de ljuvliga!!!

 • Reply Suss - Hemma på Sjuan 29 mars, 2015 at 20:37

  Så snyggt i ert vardagsrum. Kram Suss

  • Reply Rebecca 2 april, 2015 at 21:06

   Tack snälla!
   Kram

 • Reply Mia 30 mars, 2015 at 07:12

  Jättefint här, I´ll be back. : )

  • Reply Rebecca 2 april, 2015 at 21:05

   Tack! Välkommen tillbaka:)

 • Reply Carro 31 mars, 2015 at 21:04

  Den låten är verkligen fantastisk!

 • Leave a Reply