Okategoriserade

Lagerhouse och sängleverans

Hu, vad det är mörkt numera. Jag lämnade barnen på fritids innan solen gått upp i morse och hämtade dem när det var bäckmörkt. Helt galet! Det kändes faktiskt som att jag hämtade mitt i natten. Idag har jag suttit på utbildning på kommunen i Båstad hela dagen. Vi ska implementera en ny plattform. Väldigt spännande!

IMG_0577.JPG

Härom kvällen när jag surfade runt efter födelsedagspresenter till Alba så kom jag in på Lagerhouse hemsida. Har inte varit där på galet länge men just inför jul och kalas så har de en massa härligheter. Superb också när man hittar en rabattkod som ger 20% (ange koden FAMILY) i kassan. Jag beställde både nya glas, kakstämplar, sugrör och annat smått och gott som kan vara kul att ha i nya huset. Nu har vi verkligen flyttabstinens hela högen och längtar så vi håller på att gå av. I morgon kommer dessutom en STOOOR leverans från IKEA med diverse sängar och garderober. Nice!

IMG_0578.JPG
(Bild från IKEAk)
Vi föll för en vit härlig historia med höga madrasser:) Tror den kommer göra sig perfekt mot våra rosa väggar.

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Välkommen Hem! 13 november, 2014 at 21:52

  Tack för tipset raring! Måste kika in där bums!
  Och rabattkod är ju aldrig fel… hehe!
  Förstår din längtan att få flytta in, ni kommer att få det galet fint!
  Kram kram!
  Judita

 • Reply annorlunda underbara 14 november, 2014 at 12:50

  Men , det där ser ju exakt ut som våra sängar,-) De är riktigt sköna kan jag säga. Skönt att ni närmare er, förstår att ni vill flytta in NU ! Synd jag inte kommer hem till jul för jag är ju dödligt nyfiken
  Kram och hälsa fina familjen

 • Reply happyvardag 15 november, 2014 at 15:56

  Så mysigt det ser ut. Just nu håller jag på att inventera mitt stjärnförråd inför advent. Spännande! Längtar efetr att få plcoka fram och fördela och mysa till det. Förstår att ni längtar ”hem”. Kram Mia
  http://happyvardag.se/2014/11/15/basta-losningen-for-smalisar/

 • Reply Suss - Hemma på Sjuan 15 november, 2014 at 23:25

  Fyndar där ibland men har inte kollat deras hemsida. Snygg säng ni har valt och badrummet blir nog superfint. Spännande att snart få flytta, kram Suss

 • Reply Diana Dontsova 16 november, 2014 at 20:11

  Hej!
  Jag älskar Lagerhaus…sen har jag turen att jobba med dem. Du får kika in nästa kundmagasin som kommer i mitten på november där jag har två uppslag.

  Vi ses!
  Kram Diana

  • Reply rebecca 19 november, 2014 at 21:54

   Wow, vilken lycka! Läste förresten hos Marica att det var en väldigt lyckad inspirationsföreläsning. Ledsen att jag inte kunde komma:( men det får bli nästa gång istället.
   Kram

  Leave a Reply