belysning, kök

lamp love & trädgårdsfix

Söndagkväll och snart dags att kicka igång ny vecka. Trots att vi har haft fullt upp och inte suttit ner många minuter  så känns det ändå som att den har varit lång. Vi har fått ”iordning” (eller o ordning mer som..)  i trädgården inför att vi ska dränera. Min käre man har gått bärsärk med sågar och sekatörer och nu ligger det en stor hög på vår framsida som väntar på att bli bortkörd. Det har verkligen varit no mercy, alla Rhododendronbuskarna är nu nerklippt till en ynka 20 centimeter, rosor och funkia har fått flytta för ett tag och vårt vackra blåregn som vi ska försöka hålla vid liv blev också kapad långt, långt ner.

ebb-&-flow

Jag har även hunnit njuta av mina nya lampor som pappsen fixade när han var här häromdagen. De gjorde verkligen köket tycker jag! Vi behövde något ”varmt” ibland allt det rostfria och de här lamporna som går i mässingstoner passade perfekt där över ön. Det enda tokiga är att Claes Ohlsson verkar ha bytt ut sitt lampsortiment och de glödlamporna som nu sitter i verkar ha utgått och ersatts av en tråkigare variant med blåare ljus och inte lika tjusiga trådar som de ovan. Synd, synd!

ebb-&-flow2

Tänkte att jag bjuder på denna 😂 Inte alltid så lätt att förstå varför mamma ska fotografera just när man leker som bäst. Just vid detta tillfället en hybrid mellan Darth Vader, Spiderman och Ninja Turtles. Treårsåldern är bara såååå underbar!

polar

Två löppass har jag också hunnit med i helgen. Ett intervallpass, mitt livs första faktiskt, som dock gick sådär då allt verkade vara emot mig. Den nya pulsklockan jag köpt var jag lite för snabb med att använda och fick den inte riktigt att funka som jag ville. Tålamod!! Och sen Julians mobil som jag lånat, då min iPhone plus inte är optimal att springa med, lurade mig med batteritiden. Den visade på 50% men dog mitt i mina intervaller, just när jag behövde musik och appen Endomondo som bäst. Men som jag tänkte då efter att ha svurit några gånger i mitt huvud, det kan ju bara bli bättre. Inte sant?

Ytterligare en späckad vecka coming up. Utvecklingssamtal som kör igång på jobbet och inte mindre än två spännande bloggevent att gå på. Bägge i Malmö dessutom. Det ena har skönhet som tema, och det andra har vinprovning. Väldigt trevligt bådadera och inte minst att återse kära bekantskaper.

Nu väntar min braiga, braiga bok som jag köpte i Dublin, nämligen Marian Keyes senaste roman. Jag är verkligen helt hopplös med böcker. När jag väl har påbörjat en bok så kan jag inte slita mig.

På återseende! Och kram ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply