Inredning

Le Vent Nous Portera

Oj, en riktigt lång dag har det varit. Vid kl 4.00 i morse ringde klockan, och strax efter 11 var i på svensk mark. Därefter har vi varit i huset en lååång stund. Pratat med byggarna, grannarna, ringt diverse samtal, kollat på några kök och åkt Malmö tur och retur. Vår vana trogen så beställde vi sushi och åt tills magarna stod åt alla håll. Och tänk igår…..då låg vi på stranden och gottade oss i solen.

Kontraster det där alltså:)

I morgon tar jag med mig kameran så då ska ni få se fler bilder från huset. Vi satte förresten på tv:n här och lyckades hamna precis framför Husdrömmar. Såg att de sökte nya projekt och frågade maken lite skämtsamt om vi skulle ansöka………. men det blev blankt nej:) Hur skönt är det förresten inte med TV??? Vi lever ju utan TV i Spanien. Brunisen står här framför tv:n och dansar. Helt fascinerad!

Förresten, är det någon mer än jag som har gått och nynnat på låten Le Vent No Portera  sedan den visades i Husdrömmar? Det tog mig typ en dag att komma på vad låten heter. Vi lyssnade alltid på denna innan. Helt underbar!!!!!

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Emma 17 mars, 2014 at 23:00

  Det hade varit fantastiskt att se er resa i Husdrömmar, älskar det programmet! Med din säkra stil och det vackra Skånehuset, plus lite Gert, jag bli nästan rysig! Do it! 🙂

 • Reply Adela 18 mars, 2014 at 00:03

  Guuuuud vad kul med ert nya hus!
  Säger som Emma här ovan…hade gärna följt er i Husdrömmar!=)

  Kram
  Adela

 • Reply Annalena 18 mars, 2014 at 05:57

  Tänkte på er i samma sekund dom sa att dom sökte nya projekt! Ni hade kommit med direkt! Bo i Spanien, renoverar i Sverige…. Hade blivit bra TV! 🙂 F ö älskar jag oxå det programmet! Kram!

 • Reply Frida 18 mars, 2014 at 07:58

  Tycker Ni skall söka absolut! 😉

  Tråkigt att man inte fick se allt klart igår tycker jag.

  /Frida

 • Reply Stoffisen 18 mars, 2014 at 14:05

  men jösses vad hon är söt, och lik dig!
  Hoppas att du/ ni får en magisk dag.

  Kram
  Stoffe <3

 • Leave a Reply