shopping

Leggings lyx vs. budget

Eftersom jag nästintill enbart använder mig av leggings och andra mjuka byxor för tillfället så behöver jag bättra på garderoben. Leggings är så användbart och det är kul att de finns i så många varianter och inte enbart enfärgade vilket var fallet när de först började dyka upp. Eftersom jag har ett litet matvrak härhemma så har jag ibland möjlighet att surfa runt och kolla kläder när han äter.

Först föll jag för ett par leggings från Roberto Cavalli som kostar 499:- på 50% rea.

20120920-105451.jpg

Igår kom H&M katalogen och där hittade jag ett par andra leggings som kostade en bråkdel men som var lika snygga, 99:-. Helt underbara höstfärger tycker jag!

20120920-105656.jpg

Snygga båda två, fast på olika sätt.
Vi får väl se vilka det blir…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply