Inredning, kläder och mode

Lindex ♥ Kate Hudson

Och jag  ♥ Lindex! 

Det är nog ingen i det avlånga landet Sverige som har missat Kate Hudsons designsamarbete med Lindex, Edited. Kollektionen består av tre delar, varav den första Boho Remix redan har släppts i butik och  tycks också ha sålt slut på sina ställen. Kollektionen är färgstark, livfull och den ser otroligt skön ut. Jag vill ha allt! Men min favorit är utan tvekan klänningen ovan som dessvärre är slut i webbutiken. Visst är kläderna bara så himla fina! Faktiskt att den där kjolen lätt skulle kunna bli en va mina favoriter också. Känns som att jag måste till Sverige snart igen så att jag kan shoppa upp mig på lite Kate-plagg:) En som lyckats få tag i den super-duper snygga vita tunikan är min vackra bloggkollega här på FEMME, Annika Duckmark.

Och jag måste erkänna ett visst sting av avundsjuka…. Kanske att Kristian hinner inom en Lindex-butik när han åker tillbaka upp till Ängelholm nästa vecka för att följa upp arbetet med huset.

Solen skiner här idag och jag kom nyss hem efter en timme på stranden. SJÄLV!! K åkte upp med alla barnen till klubben för den veckoliga tennisträningen. Så in i nordens skönt att bara få gotta sig i solen en liten stund och lyssna till vågornas brus. Det är lyxliv det!

Kram

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Michelle 22 mars, 2014 at 14:48

  Så mycket snyggt!

 • Reply annorlunda underbara 22 mars, 2014 at 18:47

  Snyggt, både kläder och Kate.
  Kramiz J
  http://www.annorlundaunderbara.com

 • Leave a Reply