kläder och mode, shopping

Lindex levererar

Lindex

Nu har vi sprungit runt på Väla i jakt på de sista julklapparna. Vi fick tag på nästan allt vi var ute efter…. So far so good. Bara en liten grej som vi försöker jaga fatt på nu sen så är vi klara. Vi har dragit ner ordentligt på klappar i vår familj. Barnen får julklappar som vanligt medan vi vuxna spelar julkappsspelet där vi alla bidrar med en julklapp.

Jag tänkte jag skulle slå ett slag för Lindex som jag tycker har snäppat upp sitt sortiment ordentligt de senaste åren. Inte minst underklädeskollektionerna. Några av mina absoluta favoriter för tillfället kommer faktiskt från Ella May vilket även pyjamasen och behån här ovan också gör. Julen är ju en sån högtid som är förknippad med ledighet och då strosar i varje fall jag gärna runt i en mjuk satinpyjamas. Det jobbigaste lär väl bara vara att hoppa ur den när det behövs:)  Satinpyjamas får mig för övrigt att tänka på det ljuva 90-talet när hela lådan hemma i barndomshemmet var full av satinpyjamaser haha. Jag sydde till och med en med kort ärm och kortbyxor i slöjden på högstadiet. Nu kommer det alltså tillbaka. Likaså de där hårsnoddarna i tyg som dottern har förälskat sig i.

I morgon slutar barnen skolan vilket jag tycker är ganska sent. Själv slutade jag ju i fredags vilket jag förmodar att många andra kommuner också gjorde. Såååå skönt att vara ledig!! I morse fick jag dessutom sova ut lite vilket var extra skönt. Nu väntar några kilometer på löpbandet innan det är dags att förvandla vårt casa till en tomteverkstad. Hittade förresten en sån ljuvlig julklapp till Alba som jag måste visa sen. Jag hade nämligen bra gärna velat ha den själv.

Kram så länge ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply