de där dagarna som kallas livet, sovrum, vardagsrum

Linnestaden

Visst är det svårt att veta hur man vill ha det? Ibland så vill jag byta ut varenda pryl och pinal och göra det vitt, luftigt och stylish här hemma. Sen dyker det upp ett gäng bilder och så blir man sugen på raka motsatsen. Som den här till exempel.

linnestaden1

Visst är här stylat och fixat men känslan är mer personlig och ombonad än vid många andra lägenhetsstylingar.  Just den här bilden påminner mig faktiskt om vårt TV-rum på Bergåsa där vi hade både kakelugn (som vi satte om och faktiskt flyttade ner från övervåningen) och en vacker gammal kristallkrona. Annars är det mest FLOS, Cesta-lampor och annat som förekommer på den här typen av bilder.

linnestaden2

linnestaden 4

Sen hyser jag en önskan om att snart kunna ha det snyggt och inspirerande på soffbordet. Nu är det lite att man ställer dit sånt man inte är överdrivet rädd om då 3-åringen närsom kan få ett litet ”kast-utbrott”.

linnestaden3

Piano har vi men det skulle vara snyggt med en svart pall till den. Min käre man hade mer än gärna skänkt bort detta vackra instrument men för mig så ger det så mycket känsla och atmosfär. Jag känner mig rik med ett så vackert instrument i mitt hem.

linnestaden6

linnestaden7

Till och med sovrummet känns vackert, vilsamt och inbjudande. Är det förresten någon som vet var lamporna kommer från? De var väldigt fina tycker jag!

Godnatt och på återhörande!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Cissi 18 november, 2015 at 23:05

  Hej Rebecca! Tror lampan heter Ray och kommer från Pholc. Den finns i vitt och mässing också, vilken jag var och nöp i för ett litet tag sedan. Helt ok pris! Fin blogg, förresten! Brukar läsa den via fb och uppskattar mixen av inredning och personligt. Ha det gott!

  • Reply Rebecca 18 november, 2015 at 23:12

   Tack Cissi!! Den var ju definitivt prisvärd. Och ny favorit här:) Hoppas allt är bra med dig!
   Kram

 • Reply Ljuva Magnolia 19 november, 2015 at 07:48

  Helt fantastisk lägenhet, blev så inspirerad av tavelväggen så den fick hamna i inspo-mappen inför mitt kommande tavelväggs-projekt.
  Bara vår nya soffa kunde komma nån gång.. 3 veckor av 6-8 har gått, gaaah, kan inte vänta mer!!

  Pianot måste ni ju behålla! Önskar vi hade haft plats för ett ,även om jag är usel på att spela, men det är ju ett sånt vackert instrument.

  Ha en go dag snygging,
  Kram Catta

 • Reply happyvardag 19 november, 2015 at 20:32

  Underbart! Älskar golv och fönster….
  Kram Mia

 • Reply Annika 20 november, 2015 at 19:30

  Riktigt fin lägenhet! Jag har fastnat för sovrummet som är, som du säger, vilsamt. Gillar kontrasten med tavlan i allt det vita. Trevlig helg!

 • Leave a Reply