de där dagarna som kallas livet

Lite häng på Nellys & annat som hör helgen till

Helgen är snart till ända och huset är tyst sånär som på diskmaskinen som håller på att jobba klart för ikväll. Det har varit en händelserik helg må jag säga. Fredagen inledde jag med att prova-på träna på ett nytt gym. 45 minuter Tabata med fokus på mage blev det. Olyckligtvis hade jag dagen innan kört ett styrketräningspass med fokus på just mage så det kändes en del må jag säga. Både Alexandra & jag var rätt möra när vi stapplade ut från salen haha. Bruno & Levi fick vara med som åskådare vilket så klart underlättar träningen.

På kvällen stack jag iväg på en rätt så spontan After work på Nelly’s i Helsingborg tillsammans med Åse, Fnulan och Åses granne Anna. Alla med respektive. Det blev en grymt härlig kväll med fokus på umgänge och god mat (och dryck)

Åse & Anna – så himla härliga!

Fredrik – som jag har hört så mycket om men fick stifta bekantskap med först i fredags – och Daniel, Åses man.


Bilderna har jag lånat från Fnulan. Min mobilkamera (och hälften av mobilen) är paj och jag väntar bara på att kunna införskaffa en 8.Och det blev ju tydligen lite dans också. Joel, Annas man är en dansare av rang och en sådan tackar man ju knappast nej till även om han fick jobba lite med att få mig att sluta föra:) Bad habit! Men till slut gick det och roligt var det också. Jag älskar mina raka jeans med hög midja från H&M. Lite Levi’s 501 över dem men till en tredjedel av priset. Jag har också fått lite frågor om min asymmetriska top och den kommer från Zara.


Här ser man den lite bättre!

Igår var det inte riktigt lika glam och jag skrotade runt i mysbyxor hela dagen. Tog en power walk på eftermiddagen men annars var det lugnt. Barnen lekte med kompisar och Bruno sov över hos kompis för första gången. Hör och häpna! Jag får väl erkänna att jag var lite i chock och tyckte det kändes väldans tomt här hemma. Vilket även hans syskon tyckte….

Idag har jag haft besök av min väninna Annika och hennes barn och vi har fikat och snackat. Sen var Julian snäll och passade Bruno (han är en super barnvakt – bygger kojor och sånt!) så jag kunde dra till gymmet en stund. Jag blir en mycket bättre mamma och människa när jag får träna.

Nu på kvällskvisten har jag jobbat undan en del, plockat ”slimeburkar” (fler som känner igen sig?) och städat undan. Gör man inte alltid det?  Nu snart dags att knyta sig.

Hoppas er helg har varit till belåtenhet och att ni omfamnar den nya veckan och har energi till att ta nya tag ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anna 19 september, 2017 at 16:32

  Fina vänner ska man vara rädd om💕
  Har letat efter din fina topp på Zaras hemsida men kan inte hitta den? Vilken kategori ska jag leta under? Är den nyinköpt? Kram Anna

  • Reply Rebecca 21 september, 2017 at 11:22

   Ja, absolut! Det måste man verkligen vara ❤️ Min topp köpte jag nu under sensommaren på Zaras rea. Mycket möjligt att den är slutsåld. Jag köpte den i butik.
   Kram

 • Reply Carro 19 september, 2017 at 16:40

  Ja, dessa spår efter slimetillverkning! På golv, bord och lite varstans. Har tröttnat på att städa efter min elvaåring nu (givetvis har hon i uppdrag att diska och städa själv, men det har inte skett av outgrundliga anledningar), så nu har hon helt sonika slimeförbud.
  PS. Flaggar för i-landsvarning här! DS.

  • Reply Rebecca 21 september, 2017 at 11:21

   Haha, ja det nog så i de flesta familjer för tillfället. Först var det fidget spinners och nu slime. Undrar vad som kommer härnäst:)….
   Kram

  Leave a Reply