Inredning, kök

Lite nystädat kök var det här

Och faktiskt nystädat hus dessutom eftersom vår städhjälp har varit här idag. Vilket helt ärligt är något av det bästa vi har investerat i. Jag förstår bara inte varför det skulle behöva ta sådan tid men så är det väl ibland. Man kan själv…. Men just i det här fallet så kan vår städhjälp definitivt bättre. Med en man som är borta minst fem dagar på raken så är det svårt att köra one-man-show på hemmaplan.

13072017-4V5A4071 13072017-4V5A4091 13072017-4V5A4093

Imorse när städhjälpen kom så tog jag barnen och drog till IKEA för att äta brunch, därefter blev det Leos Lekland och sedan lunch på IKEA. Mycket IKEA idag med andra ord men det finns ju inget annat ställe som är så prisvärt när det gäller mat, och dessutom mat som barnen gillar.

13072017-4V5A4103

13072017-4V5A4119
De två senaste kvällarna har vi haft familjemys de luxe med Tsatsikifilmer (och chips) och det fortsätter förmodligen ikväll. De filmerna är så ljuvliga och ett bra tips om ni inte har sett dem! Till och med Bruno sitter som fastklistrad när vi kollar på dem. Jag kollade förresten väderrapporten tidigare och det ser inte ut som att det blir någon sol den närmsta tiden heller, så det gäller att hitta aktiviteter som man kan sysselsätta sig med som inte kräver fint väder.

Kram ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Pernilla 10 augusti, 2017 at 05:43

    Hej, jag ramlade på din blogg. Jag hoppas att det är ok att jag mailar dig. Vi bygger ett sommarhus i Skåne och måste besluta om bänkskiva. Jag läste just att du valt mamor skiva från Helsingborg sten, och eftersom vi funderar på att använda dem – undrar jag om det är ok att jag frågar….

    Hur upplever du marmor skivan, hur känslig är den. Vi använder oftast citron, lime, jordgubbar m.m. – så ibland känns materialet hel fel för oss men det är onekligen billigare än att använda ex Silestone…så försöker förstå om det är värt priset…är marmorn så känslig trots allt… jag är ganska petig när det gäller fläckar..;). Vi har tidigare haft betongskivor och det krävde väldigt mkt underhåll, så jag vet att det är det ”värsta sk. materialet” undrar bara om marmorn är ”lagom” eller värt att lägga mer för siletone…

    Uppskattar all input och erfarenhet.

    Mvh, Pernilla

  • Leave a Reply