DIY/crafts, Inredning

Lite pyssel

Jag var hemma hos min goa vän Anna häromdagen och jag blir alltid så inspirerad när jag är där. Anna är en mångsysslare som förutom sitt jobb som lärare också driver bloggen och webbutiken med samma namn Love Hometown

Förutom detta så skriver hon också pyssel-och inredningsreportage i vår lokala dagstidning. För några veckor sedan gjorde hon ett reportage där hon beskrev hur man på enkelt sätt kunde skapa fina saker genom att klistra på vackra bilder, här kan ni se en fin bricka som hon gjort.

Brickan som hon gjorde för reportaget fick jag <3 och visst passar den väldigt bra hemma hos oss i vårt kök:)

20120805-155353.jpg

Brickan har hon gjort genom att printa ut fjärilsbilder från sidan Fairy graphics och sedan klistra dem på en bricka som hon har målat vit och sedan sprayat över med spraylack.

Måste dock utfärda en varning för denna sida då den är starkt beroendeframkallande och när man väl är inne på den så tar det timmar innan man lämnar. Så mycket fint finns det där. Nytankad med inspiration började jag leta bilder och gjorde sedermera en liten tavla. Texten är hämtad från ett örngott från Mimou som jag köpte på Minta för ett tag sedan och jag tycker den är så tänkvärd att man ska kunna se den hela tiden. Inte bara när man ska nanna sängen.

20120805-160535.jpg

Även dottern blev inspirerad och ville ha nya tavlor till sitt rum vilket vi fixade tillsammans hon och jag:)

20120805-161115.jpg

Det var en riktig myskväll. När Alba och jag satt och letade fjärilar blev även Julian intresserad och ville skapa han också så då blev det till att leta Star Wars bilder till honom som han kunde färglägga och självklart skulle han också ha en tavla.

20120805-161712.jpg<

Det blev en sen kväll för familjen och vi satt länge och klippte och, fixade och ramade in och alla blev nöjda. Tänk så lite det behövs ibland för att få barnen att slita sig från iPads, tv och nintendo. Det kommer definitivt att bli fler sådana här kvällar.

Vad gäller den där busiga bebben som för tillfället bor i min mage så har den inte kommit ut ännu 🙁 och det börjar bli galet tungt… men, men ut kommer den ju alltid. Även om det inte känns så just nu.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Mia Bark 5 augusti, 2012 at 16:27

  Underbart fina saker ju…Måste definitivt kolla in bloggen. Kul tips.
  Kram söta du

  • Reply rebecca sofie 5 augusti, 2012 at 17:35

   Gör det! Och kolla in fairy graphics sidan också. Den är helt fantastisk!!! Kram

 • Reply Anna 5 augusti, 2012 at 21:21

  Tack du söta vän. Vad fina tavlorna blev! Din blogg är underbar Rebecca! Kram från Anna

 • Leave a Reply