Inredning

Livet hemma levererar

De senaste dagarna har Ikeas blogg Livet hemma bjudit på finfin inspiration! Det bästa jag vet inredningsmässigt är att blanda nytt med gammalt för att få den där genuina och personliga stilen och känslan och jag försöker alltid att få en bra balans mellan dessa.

Här har man skapat ett glammigt badrum med en högblank kommod och en antik spegel i guld. Supersnyggt också med den pastelliga väggen i bakgrunden. Kommoden heter Godmorgon/Bråviken och den vita blandaren heter Dalskär. Så himla fint!

I morse visade de upp ett fantastiskt fint barnrum med samma mix av gammalt och nytt. Och så sugen jag blev på att måla Brunos säng (en gammal underbar växasäng som finns magasinerad hemma)

Sängen på bilden är en gammal begagnad IKEA säng som har fått sig en ny omgång färg.

(alla bilder är lånade från bloggen Livet hemma)

Tänk så härligt att det egentligen bara är fantasin som begränsar för vad man faktiskt kan göra! Och, oj vad det suger i målartarmen!!!! Känns grymt att vi ska inreda ett helt hus framåt sommaren med inte mindre än tre barnrum. Jippie! Och nej, jag är absolut inte sponsrad av IKEA jag tycker bara deras blogg är fantastiskt bra.

Förresten, ni har väl inte missat att ni kan vinna en egen superduperfestlig mellokväll här på FEMME i samarbete med COOP den 8 mars då den stora finalen äger rum. Med egen kock, serveringspersonal, röd matta och ALLT. SJälv behöver du inte tänka på annat än att bjuda in ett gäng gäster. Grymt va??? Tävlar gör du HÄR

Om en liten stund kommer en av mina kompisar från Sverige hit med sin lilla bebis så jag ska åka och hämta dem på flygplatsen. Ska bli såååå kul!

Får se om jag hinner kika in igen lite senare. Om inte ha en FAB söndag!
Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Ninelin 17 februari, 2014 at 12:53

  Riktigt snyggt.

  Kul med besök 🙂 Själv försöker jag återhämta mig efter helgen.

  Kram N

 • Reply Home2tiny 17 februari, 2014 at 21:35

  Mysigt med väninnabesök o bebisgos. Ikea bjuder på härlig inspo o visst kliar det i inrednings o målarfingrarna, har själv en hel del ideer som jag vill ta tag i. Ha en bra start på veckan. Kramisar Tina

 • Leave a Reply