Inredning, möbler, småprylar

Ljust och fräscht hos Menu

Jag vet inte om det är detta ständiga mörker som får mig att sukta än mer efter ljusa träslag, och pudriga pasteller. Dessa bilder från danska Menus kollektion föll jag för vid första anblicken.

IMG_1228.JPG
Nu är inte vårt sovrum lika ”pudrigt” som detta men visst går färgskalan igen. Jag såg dessutom på Pinterest att Sköna Hems inredningschef Charlotte Pettersson också målar om sitt sovrum till just en blekt rosa nyans. Lite kul tycker jag allt! Fast nu är det inte sovrum som Menu fokuserar på, utan framförallt kök och andra attiraljer som livar upp kök och vardagsrum.

IMG_1224.JPG
Lampan Dancing pendant påminner om en plastigare version av lampan Liv, men never the less urtjusig. Mjuk men ändå hård på något sätt.

IMG_1226.JPG
En klocka är jag på jakt efter till vårt kök, och hade det inte varit för att vi har så mycket marmor där alla redan så hade jag varit aspirant på den här.

IMG_1225.JPG
Ljuslyktor kan man ju aldrig få för många av och denna snyggt rökgrå lykta hade gjort sig fint hemma hos oss för att bryta av det vita och bruna.

IMG_1227.JPG
Och bordet, holy moly alltså, det kombinerar enkelhet med design och resultatet blir en slimmad och snygg möbel. Sen är det bara en obegränsad och fantastiskt fet plånbok som behövs;) Men drömma kan man ju alltid göra.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sus 13 januari, 2015 at 10:46

    Vilken otroligt vacker taklampa! <3

  • Leave a Reply