Inredning

ljuvlig nyårsdukning

Såhär dagarna innan nyårsafton så är det hög tid att börja tänka på hur dukningen ska se ut. Jag såg en fantastiskt fin bild på en dukning hos Anette/Inredninghjälpen  som hon gjorde tidigare i höst men som passar precis lika fint till nyår.

nyårsdukning

Jag har inte sett Morrisunderläggen i denna nyans innan men tycker att de är ljuvliga. Inget kan  bli fel med ljusgrönt och korallfärgat.  Jag önskar att vi hade använt underlägg mer än vad vi gör. Vi har ett mörkt massivt bord som inte kräver underlägg i samma utsträckning som ett vitt bord. Men jag hoppas ju fortfarande på att drömbordet i vitt ska bli mitt och då kommer det att bli betydligt mer användning för underlägg.

Idag tog vi turen till Väla och det var inte någon direkt hit. Fullt av folk och rean är ju som vanligt lite halvljummen. Känns mest som att butikerna letar fram gammalt från lagret och försöker sig på att sälja det igen. Jag provade Lindexpyjamasen (den där svarta i satin) och visst är den galet fin men jag väntar lite till innan jag slår till.  Istället köpte jag lite nya doftpinnar och ett doftljus på Rituals. Jag har lite svårt både för doftljus och doftpinnar men de från Rituals luktar dovt och alldeles ljuvligt gott. Min favorit därifrån är utan tvekan Hammam Secret som doftar av eucaluptus.

Idag har tomtarna åkt ut och granen likaså. Jag har aldrig varit med om något liknande men den torkade faktiskt. Vet inte om det är något skumt med luften härinne. Vi har något avancerat system som gör att det blir väldigt torrt härinne vilket i sin tur leder till att blommor och granar torkar…Mindre kul! Ska kolla upp luftfuktare så att vi kan få ordning på det.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply happyvardag 28 december, 2015 at 21:40

  Älskar också Rituals, brukar köpa det då vi är i Kalmar. Mina bästa doftpinnar och oljor köper jag dock på Tommy Bahamas – coconut rume. Mumma!
  Och rean, så tröttsamt med allt gammalt skräp – jag märker att jag nätshoppar allt mer. Så smidigt ju. Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/12/28/tankefladderi-2/

 • Reply Inredningshjälpen 28 december, 2015 at 23:40

  Åh vad roligt att du gillar min dukning Rebecca, tack!
  God fortsättning till dig och hela familjen.

  Kram

  Inredningshjälpen/Anette

 • Reply Tessan 29 december, 2015 at 19:09

  Åh vad fint!! Love it!
  Jag är så himla dålig på att ”sticka ut”.. jag vet exakt vad jag gillar men har så svårt att förverkliga det, om du förstår vad jag menar? Själv hade jag aldrig kommit på korall och grönt.. Men det är ju fantastiskt! Får inte till min inre bild i verkligheten.. utan det blir mer Svensson över alltihopa 😉 Förövrigt älskar jag Rituals produkter. De öppnar här i stan lagom till nästa årsskifte. Jippi på den 🙂

 • Leave a Reply