Inredning, småprylar, vintage

loppisfynd

Snart, snart sover hela gänget. Helt galet vilka tider vi har kommit in i denna sommar. Vi bäddade iofs för det ganska rejält i Spanien med de tider som gäller där. I kväll försökte jag lägga Bruno strax efter 20, men det var totalt lönlöst. 22.30 somnade han däremot efter många om och men. Själv har jag haft svårt att somna innan 01 de senaste kvällarna. Förmodligen för att dagarna är så fullspäckade och jag är inte själv en minut. Då är de där timmarna på senkvällen otroligt viktiga.

Det var inte mycket jag fyndade igår på loppisen, men en sak blev det nämligen en vit skål på fot i vitt pressglas för 40:-. Lagom pris tycker jag! Annars blev jag faktiskt lite smått besviken igår vad gäller prissättningen på prylarna. Det verkar ha gått en sån sjuk hype på loppisprylar och priserna var otroligt upptrissade. Min vän Hanna hittade en söt lampa som såg ut som ett flygande tefat och när hon frågade försäljaren vad han skulle ha för den så sa han iskallt: 1200:-. Med sådana priser känns det ju knappast som att man gör några fynd. Sen hittade jag en vit lampa, inget särskilt alls men den skulle damen som sålde den ha 150:- för.

Annat var det för tre år sedan när vi var på samma loppis. Då köpte jag en stor lampa i mässing för en tjuga. Och om jag ska vara ärlig så tycker jag att det är samma sak på Blocket, surfade runt lite igår på skoj efter en soffgrupp och det är helt galet vad folk lägger ut vissa objekt för. Det där med att ”fynda” verkar inte vara aktuellt just nu:)

Om man bortser från min loppis-skål för ringa 40 pix (-inga trix som vår gamle och tyvärr framlidne lärare Olle Reiz brukade säga:).

Idag har jag varit i kontakt med läkaren i Ängelholm igen angående mina bråkande bihålor och det blir en akutremiss till öron-näsa-hals och så får vi se vad de säger där….. Oavsett så ser jag fram emot att slippa det här kärvandet. Det har liksom hängt i alldeles för länge nu.

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply I mitt huvud 29 juli, 2014 at 08:19

  Hoppas du får bra hjälp med bihålorna. Och det är en väldigt söt skål! Jag har en liknande, och det var en bra idé att lägga en blomma i. Du tar väldigt fina bilder!

  • Reply rebecca 30 juli, 2014 at 21:09

   Tack snälla du! Ja, visst är det fint med en blomma allena i en skål. Det går att finna många användningsområde för dessa söta skålar:)
   Kram

 • Reply Catta 29 juli, 2014 at 08:31

  Oj, det var sena kvällar det 😉 Förstår att det inte är lätt heller när du är så mycket själv..
  Vi har oxå haft senare kvällar nu under semestern, men vi börjar försöka ställa om nu inför jobbstart på måndag.

  Supersöt skål till helt ok loppispris men jag håller med dig, shit va sjuka priser det har blivit i loppisvärlden, kan inte ens kallas loppis då tycker jag. Här i gbg-trakten går det knappt att fynda nånting, skulle vara på Hönö då, men även där stiger priserna.
  Hoppas trenden vänder..

  Jobbigt att du inte lyckas få ordning på bihålorna, är väl det sista du behöver som har så mycket annat att stå i och tänka på.

  Krya krya nu!!
  Kramar,
  Catta

 • Reply Kristin 29 juli, 2014 at 08:54

  Hej!
  Tänkte på er utlandsvistelse och dina bihålor, och om de kanske kan ha något samband? Ibland kan virus och sjukdomar som är vanliga på andra ställen i världen vara mer exotiska här, och därmed gäcka läkarna … hoppas du får ordning på det hela! Tack för en inspirerande blogg, jättekul att få följa med i er renovering!

  • Reply rebecca 30 juli, 2014 at 21:09

   Ja, det skulle ju kunna vara så. Jag har nämnt min utlandsvistelse och också visat de mediciner som jag blivit ordinerad där, men enligt skallröntgen så är det bara en riktigt envis bihåleinflammation så eventuellt kommer det att bli spolning. Snart blir det mer hus, på söndag åker vi ner till Skåne igen och då kommer det att ha hänt en hel del i huset.
   Kram
   Rebecca

  Leave a Reply