de där dagarna som kallas livet, shopping, spanien

löshår & gratis hundvalpar

rapunzel clip on

För ett tag sedan så skrev jag ju här på bloggen att jag var lite sugen på långt och tjockt hår. I eftermiddags så satte jag Jessicas äldsta dotter i arbete då håret från Rapunzel var just en av de saker som Jonas hade med sig från Sverige i förrgår (tillsammans med födelsedagståg, hårborstar och nya skor). Jag gillar fortfarande bättre att handla i Sverige än här. Hemma vet jag ju vad som finns och jag har ju mina favoriter bland de svenska webbutikerna.
löshår2
Haha, så himla häftigt! På en halvtimme så fick jag suuuuuperlångt och vackert hår. K kände knappt igen mig:) Nu gäller det bara att öva så att jag själv kan sätta i det när det ska användas. Kan kanske bli lite enklare om man inte har tre barn som härjar loss runt omkring en:) Det set jag valde består av 7 delar, som fästs bak på huvudet och vid sidorna, och det är små spännen högst upp på löshåret som man liksom fäster i sitt egna hår. Jag valde det som heter scandinavian blond och jag fick hjälp av tjejerna på Rapunzel att välja. Det går att beställa hem en färgkarta också så att man kan jämföra mer exakt med sitt vanliga hår men i och med att vi befinner oss i Spanien så körde jag på vad tjejerna sa. Dessutom har min frisör här i Spanien lovat mig att hjälpa till med färgen nästa gång jag gör mitt eget hår så kanske att jag lägger i någon lite mörkare slinga då. Nu är håret i längsta laget tycker jag så jag tror nog att Ester får kapa det en 10 centimeter också så att det känns mer som jag.

löshår4-

På söndagar så är det marknad här på vår gata i stan. Där säljs alltifrån kläder och väskor till pinjenötter och cd-skivor. Således är vår gata otroligt trafikerad och bilar kör förbi vårt hus konstant. Precis där vi bor är det ett övergångsställe och idag stod där ett par med en kartong full av HUNDVALPAR. Dottern som älskar djur blev såklart nyfiken och sprang dit. Själv undrade jag mest vad det var frågan om. löshår5

Där vid övergångsstället, där det kör massvis med bilar släppte de sedan ut de små valparna. Och GAV bort dem! Helt otroligt! Dottern som frågade: quanta costa? Sprang till mig helt överlycklig och ville ju absolut ha en hundvalp, särskilt som de inte kostade någonting. Helt galet!
löshår6

Under tiden vi var där så fick tre av valparna nya hem. Helt tokigt och det kändes så himla konstigt. Helst hade jag ju bara velat ta alla valparna och se till så att de fick det bra. De var ju så ljuuuuvligt söta!

Förutom löshår & hundvalpar så har vi också haft vänner på besök. En av Ks gamla kollegor från försvaret har varit här nere i Tarifa och surfat och kom förbi med sin flickvän och blivande fru idag innan de skulle vidare mot flygplatsen. Glada nyheter hade de och nästa sommar är vi bjudna på bröllop ♥. Dessutom var Jessica med familj här, jag hade ju LOVAT Jonas daimcheesecake (bild och recept hittar ni här) som tack för besväret med alla prylar han har hämtat ut på Hemköp i Lomma:)

löshår1

Och ja, tårtan blev godkänd! Som ni ser så har han format ett hjärta med sina händer;)

Söndagskvällen ligger framför oss och det lär bli en tidig sådan. K ska upp redan klockan 3 för att köra en tidig flight i morgon och barnen ska till skolan. Visste ni förresten att söndag heter domingo på spanska? (Det får dock mest mig att tänka en av mina vänners gamla pojkvänner som heter Domingos:)

Ha en fin kväll!

KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply rektorskan 15 september, 2013 at 18:45

  Du är verkligen alltid så fin i håret och detta var ju inget undantag. Så skönt när man blir nöjd ju….Vovvarna är supersöta. Ha en fin veckostart. Kram Mia
  http://bloggmorsorna.se/happyvardag/2013/09/15/morgonljus/

 • Reply Jess 15 september, 2013 at 19:19

  Hahahaha, ett hjärta till dig Becca:-) Tack för en härlig em-fika.
  P & K
  /J

 • Reply Queen of Kammebornia 15 september, 2013 at 20:35

  Vad fin du är! Visst är det härligt med långt hår! Jag köpte löshår för två år sedan och älskar det. Men nu har mitt egna hår växt ut så att jag knappt behöver använda löshåret 🙂 Kram!

 • Reply dianasdrommar 16 september, 2013 at 03:52

  Finis 🙂 kram Diana

 • Reply Att alltid vara den som är den 16 september, 2013 at 11:51

  Jag hittade hit tack vare min granne, Sara Brehmer. Hon berätta att ni gått i skolan tillsammans och hon pratade väldigt gott om dig:)

  • Reply pilotfrun 18 september, 2013 at 10:19

   Vad kul! Hälsa gärna Sara från mig!
   Kram
   Rebecca

 • Reply Bodil 16 september, 2013 at 12:59

  Vad kul med löshår, ser ju himla fint ut.
  Så bra att hundarna fick nytt hem så kvickt, men läskigt att de satte kartongen precis vid vägen.
  Ha en fin dag!

  • Reply pilotfrun 18 september, 2013 at 10:20

   Ja, visst var det fruktansvärt! Jag mådde riktigt dåligt av att se dem.
   Detsamma till dig!

 • Reply Åsa 17 september, 2013 at 14:39

  Blir riktigt illa berörd av hundvalpsverkstaden, herregud…hur tänker människor =(
  Jag hade kännt samma och förmodligen tagit allihopa för att placera ut dem mer noga <3
  Men så himla fin du blev med håret, nu frestar du mig också 😀
  Kramen!

  • Reply pilotfrun 18 september, 2013 at 10:21

   Ja, visst var det obehagligt! klart du ska testa du också. Så himla enkelt att sätta i och ta ut efter behov.
   Kram
   Rebecca

 • Reply LIFESTYLE by Sessan 18 september, 2013 at 07:15

  Uppriktigt sagt -SKIT SNYGGT det där håret alltså!! Uggabugga, nu blev jag sugen…. Men jag är nog för gammal….

  Det där med djur i utlandet & då speciellt hundar & katter, i bur i djur butik. Jag gråter blod när jag ser det 🙁 När jag var i NYC började jag böla i en butik & bestämde mig för att jag aldrig kan gå in i en djurbutik där igen. Man måste liksom inse att man inte kan hjälpa alla djuren i världen…

  Kram

 • Leave a Reply