kläder och mode

Lycka för en glasögonorm

glasogon-gucci1

Är inte helt oväntat att köpa sig nya glasögon. När dessa nya glasögon dessutom är ”uppdaterade” med anpassad styrka så känns det lit extra väsentligt. Jag har inte kollat synen på fyra år, inte sen jag väntade Bruno och inte heller köpt nya glasögon sedan dess så det var verkligen prio just nu.

glasogon-gucci2

Jag har valt att köra på Synsams nya abonnemang där man ”leasar” glasögon och synundersökning, rengöringsprodukter, justeringar etc ingår. Jag tyckte det var ett smart koncept. Det ger mig dessutom möjligheten att byt ut ett par glasögon varje år. Abonnemanget skrivs på för 24 månader och sedan kan man antingen ”köpa ut” glasögonen eller välja ett par nya. Jag har betalat fullt pris för mina glasögon så detta är inte något köpt inlägg men jag tänkte att det säkert är fler än jag som har glasögon och som ville ha info om sånt här. Jag har köpt två par vanliga glasögon och ett par solglajjor, ska be Julian eller Alba att ta bilder sedan. Dock lär det ta mig ett tag innan jag vänjer mig vid den nya styrkan…. Ibland snurrar det till rejält haha. Det kunde tydligen ta några dagar innan ögonen har vant sig.

Kram ❤️

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply