Inredning

Mademoiselle Oiseau – Lovisa Burfitts bilderbok

Ja, och här kommer ett raskt inlägg till. Ni som läser här inne vet ju att jag är ett stort fan av Lovisa Burfitt och dricker mitt morgonkaffe i min mademoiselle mugg varje dag. Lovisa är en  helt fantastisk illustratör och jag kan verkligen försvinna mig bort i hennes teckningar. Nu i mars släpps hennes bilderbok (som hon har gjort tillsammans med Andrea de La Barre de Nanteuil)  som handlar om den excentriska Mademoiselle Oiseau som bor med sina fåglar, katter och konstiga balkongmöbler i en fantastisk, fantasifull våning, mitt i Paris.

Boken släpps på förlaget Raben & Sjögrens förlag och på deras hemsida hittar man detta om boken:
”Lyfter man på hakan och tittar upp mot våningen svajar huset nästan. Inte bara för att det är så högt utan också för att Mademoiselles alla fåglar och katter och konstiga balkongmöbler gör att det känns lite snurrigt.”

En dag råkar nioåriga Isabella av misstag trycka på fel knapp i hissen. Innan hon hinner blinka dras hon in i Mademoiselle Oiseaus lägenhet – en värld av fjädrar och fnurridurr, långa pärlhalsband och egensinniga katter, nyfikna fåglar och sidenklänningar i överflöd.

Visst blir man nyfiken att läsa mer??

Den 5:e mars släpps boken i butik men går redan nu att förhandsboka hos näthandlarna. Jag kommer definitivt att köpa mig ett exemplar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Carina 4 mars, 2014 at 10:26

    Jag med Först ska jag läsa den själv och sedan skicka den vidare till ett barnbarn

  • Leave a Reply