Inredning

magsjukan från hell

Dålig aktivitet här på grund av magsjuka. Den går sannerligen laget runt, nu har dottern och jag hämtat oss något sånär men jag fick just ett sms från kompisen (som tog in på hotell igår) om att det hade börjat hos dem också nu. Jag har inte gjort annat än tvättat och torkat de senaste dagarna, men nu börjar vi nog se ljuset i tunneln på det här.

Helst hade jag bara velat parkera mig i soffan en dag som denna men det går ju inte när man har en liten vilding som återhämtat sig och som vill leka och busa. Och man som vanligt, när sånt här inträffar är den enda vuxna på plats hemma. Men, men i morgon är en ny dag och då nya tag.

Kram så länge!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply annorlunda underbara 2 juni, 2014 at 20:42

    Usch och usch, jag sa det tidigare; hela vitpepparkorn…sen glömde jag ju bort det själv. Hörde av C att hon hjälpte lilltösen, goa barn vi har;-) Kram och krya på och håll Er sedan friska.
    Kramiz J

  • Reply Helen 3 juni, 2014 at 14:21

    Magsjuka, inte kul! Hoppas att ni alla snart känner er bättre!

  • Leave a Reply