de där dagarna som kallas livet, Månadens lista

Månadens lista – februari

Sitter i bilen hem från Idre och tankar lite blogginspiration. Jag har sett månadens lista hos Tant Johanna, Ulrika, Krickelin mfl och tänker som så att jag gör en månadens lista jag också. Såhär i slutet av februari och allt….

Bil

(null)
En egen mini har jag drömt om länge. Ks bror ägde en tidigare som jag ibland fick äran att köra runt i. Tyckte alltid det var lika häftigt och drömmen om en egen får kvarstå. Yarisen är inte slutkörd än, men när den väl är det….

Skor
Jag har ”a thing” för lite mer maskulina skor. Inhandlade faktiskt ett par låga, svarta innan jag for till Sthlm för någon vecka sedan men fick inte tillfälle att använda dem då vintern just hade kommit på besök.

(null)
Jag älskar ALLT (utom ciggeluringen) på den här bilden. Svarta tajta stretchbrallor, löst sittande vit t-shirt, svart kavaj och THE shoes. Underbar kombo!

Frisyr

(null)
Om man som jag borstar håret typ varann dag (förlåt Fredrik!!) så är en rufsig knut en fiffig uppfinning. Sen kräver ju dock knuten på bilden liiite mer än mina i snitt två minuter om dagen som jag lägger på håret.

Citat

(null)
Underbar affirmation att vakna upp till.

Kaffekopp

(null)
Min kärlek till Mon Amie växer sig starkare för var dag. När jag var liten serverades finkaffet i just denna servis hemma hos min nu 93-åriga farmor. Och de där höga muggarna kommer snart vara i min ägo.

Mat
Äggplanta i alla dess former. Denna mustiga, men ack så underskattade grönsak.

(null)
Här gratinerad i ugnen med tomat, mozzarella och basilika. Yum!

Resmål
Just nu Italien. Svärfar har just sålt sitt hus i Rom och håller på att bygga på Sicilien. Klart man vill åka dit snart!

(null)

Jag avslutar listan med musik som jag blir inspirerad av för tillfället, Axwell ^ Ingrossos Something New.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply happyvardag 21 februari, 2015 at 12:48

  Åh, rolig lista. Alltid mysigt att få veta lite mer. Hoppas resan hem går bra. Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/02/21/hala-pjucks-och-andra-nyforvarv/

  • Reply rebecca 21 februari, 2015 at 12:54

   Häng på du också Mia!
   Kram

 • Reply Nilla Tankebubblor 21 februari, 2015 at 17:09

  Bra låt! Härligt resmål! Vilken fin lista du har gjort. Ha en fin helg!

 • Reply Thank you & lite förklaringar – Rebecca Pecci 26 mars, 2015 at 16:25

  […] har planer på att kika in lite senare med månadens lista för mars (den för februari hittar ni här ). Så håll […]

 • Reply Nilla Tankebubblor 16 maj, 2015 at 09:50

  Fin lista. Vilket ljuvligt resmål! Trevlig helg.

 • Leave a Reply