de där dagarna som kallas livet

månadens lista – mars

Jag tänkte att det inte skulle ta många minuter att skriva ner listan för mars, men tji fick jag. Jag fastnade i bilder från vår tid i Spanien. Om ni är nya här så kan ni ta er en titt under kategorin Spanien; där är en massa härliga både Spanienbilder och familjebilder.

Således så börjar vi väl direkt med något som har Spanienanknytning. Häromdagen köpte jag mig nämligen en hibiskus och det fick mig att känna en enorm Spanienlängtan.

 blomma

alba hibiskus

 

hibiskus och midsommarafton 2013 så gjorde vi den vackraste krans till Alba och bland annat hibiskus. Den jag har ståendes i mitt kök ska ni få se när den har slagit ut i blom.

 resmål 

resmål spanien

Nerja dit vi åkte såååå många gånger och som vi älskade så mycket! nerja

Just detta lilla ställe som man var tvungen att vada för att komma till blev vårt favoritställe.

citat

citat

Detta får mig att skratta varje morgon när jag ser min egen nuna i badrummet:) Så himla sant! Eller ser ni ut som små näpna nyponrosor när ni vaknar? 🙂

outfit

jacka gina

Denna jacka föll jag pladask för på Gina Tricot. Jag älskar verkligen det stället! Min stil rakt igenom. Förutom att kläderna är riktigt snygga så är de skonsamma för plånboken. Men då jag redan hade köpt en annan jacka minuterna innan i en annan butik så kom jag ifrån butiken med dessa:

gina tricot2

Ett par blå Molly. Skönaste byxorna som finns OCH med hög midja dessutom.

skor

vit converse

Ingen riktig vår utan ett par vita Converse. Vet inte hur många jag har avverkat vid det här laget men nu är det i vart fall dags för ett par nya.

kaffeattiralj

Ja, förra månaden stod kaffemuggarna från Mon Amie högst på min lista men då jag nu har införskaffat dem så är det en Chemex som står högt upp på önskelistan.

chemex

bok

vilda bebin

 

Ja, det kan liksom inte bli annat än ”Stora boken om den vilda bebin”. Jag läser den avigt och rätt för tillfället för Bruno. Det är så himla roligt för det var storebrors favorit också när han var i samma ålder och boken börjar bli riktigt, riktigt sliten. Den enda skillnaden dem emellan är att Julians favorit var ”Den vilda bebisresan” medan Brunos största favorit är ”Den vilda bebin får en hund”. Och vad gäller Bruno så har jag ju nämnt det innan, han är nog en kloning på den vilda bebin. Vårg granne Yvonne var över och fikade förra helgen och då fick Bruno helt hux flux för sig att han skulle kasta ner böcker för trappan. Bara sådär. Och på måndagen fick han tag på en tandkrämstub som han öppnade och mer eller mindre ändrade färg på vår soffa med.

 

 

Så, det var listan denna månad (och lite annat) nu när vi bara har några dagar kvar.

Hoppas att ni har en riktigt härlig fredag och en skön början på helgen!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Mallansvardag 28 mars, 2015 at 01:13

  Love, love, love it : )
  Kram Malin

  • Reply Rebecca 29 mars, 2015 at 21:39

   Kraaaam ❤️

 • Reply Josefine 28 mars, 2015 at 07:36

  Åh vilket ställe ni har hittat i Spanien
  En egen drömplats!!!
  Jag förstår att ni längtar tillbaka.
  Ha en fin helg
  //Josefine

 • Reply Tess 28 mars, 2015 at 09:35

  Härliga Spanien! Nerja är fantastiskt! Vi har lägenhet i Fuengirola (eller ja, min pappa har!). Calle Palangreros. Mysigaste delen av Funkan om du frågar mig 😉 Fantastiska restauranger just däromkring och de bästa butikerna 🙂

 • Reply happyvardag 28 mars, 2015 at 10:13

  Så roligt med listor. Tänker alltid att jag ska låna någon sådan men glömmer det sedan lika fort. Kram och goda lördagen till er
  http://happyvardag.se/2015/03/27/nar-det-blir-lite-huller-om-buller/

 • Leave a Reply