de där dagarna som kallas livet, livet i familjen, spanien

MARBELLA och IL TARTUFO

marbella5
I går kväll tog vi en liten tur till grannstaden Marbella för att äta middag. Italy-lovers som vi är allihop så föll så klart en italiensk restaurang oss otroligt bra i smaken. I går fick vi också sällskap av mannens bror så vi var ett litet sällskap som begav oss dit.
il tartufo
marbella6
Det var vännen Pelle som sökte runt lite på Internet och läste om olika restauranger och resonerade som så att om ett ställe har 195 omdömen på Trip Advisor så kan det ju bara inte vara annat än bra. Och vilken kväll vi hade! Restaurangen var super och vi åt så vi rullade därifrån. Så om ni någon gång åker till Marbella så kan jag varmt rekommendera stället. Allt var genomtänkt, allt ifrån maten vi åt till tallrikar, bestick och personalens kläder. Det kändes helfint verkligen.
marbella4
Till förrätt åt jag en tortina de verdura, vilket var som ett grönsaks torn beståendes av grillade melanzane (aubergine) och zucchine med tomatsallad vid sidan. Det var så fantastiskt gott att jag måste försöka mig på att göra det själv någon gång. Min huvudrätt blev slutligen en linguine ai frutti di mare. Det fanns så mycket gott att välja på att det var svårt att bara välja en:)
linguine ai frutti di mare
Det är ytterst sällan jag äter pasta och när jag äter det så vill jag gärna att det ska vara speciellt, och det var det verkligen. Som sagt, vi kände oss nog som tunnor som rullade hem hela bunten. Så gott var det!
Marbella1
marbella3

I dag har vi hängt nere vid stranden och nu är resten av gänget en vända vid poolen. Själv kände jag mig lite mätt på solen. Ja, hör i Spanien kan man ju bli det. Jag vet ju liksom att det är sol i morgon när jag vaknar, dagen därpå, nästa vecka och till och med nästa månad:) I kväll blir det troligtvis en vända till Marbella igen, i morgon åker nämligen våra vänner hem.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Åsa 29 juni, 2013 at 19:21

  Det riktigt lyser om dig! Så himla söt!
  Låter som en fantastisk kväll och restaurang 🙂
  Kramar Åsa

  • Reply pilotfrun 1 juli, 2013 at 20:57

   Du är så söt! Tack för dina värmande kommentarer:)
   Kram

 • Reply I mitt huvud 30 juni, 2013 at 10:05

  Nä, men, jag är inte avundsjuk… 😉

 • Reply bia 30 juni, 2013 at 15:23

  Fina bilder och god mat…..hoppas du har det bra ;))
  Soliga kramar från bia

 • Reply Happyvardag 1 juli, 2013 at 01:25

  Du vackra människa – underbar bild på dig och Bruno. Och maten ser ljuvlig ut. Mums!
  Kram Mia

  http://bloggmorsorna.se/happyvardag/2013/07/01/baste-reseledaren-ever/

  • Reply pilotfrun 1 juli, 2013 at 20:58

   Den var fantastisk! Du hade älskat den! Men jag kan tänka mig att ni äter supergod mat ”over there” också:)
   Kram

 • Reply frupastell 4 juli, 2013 at 17:57

  Så vacker du är! Och så vackert det ser ut att vara där. Jag har sådan längtan att åka i väg, så njuter riktigt av dina bilder.

 • Leave a Reply