Uncategorized

ny väska

Det har blivit lite av en tradition att åka till marknaden varje tisdag. På marknaden är det fullt av folk, diverse försäljare och överlag en mycket härlig atmosfär. Nu är det dessutom apelsin och clementintider här i Spanien så priset för 2kg clementiner ligger på 1€. Och som de går åt! Sonen, som fram tills i onsdags enbart åt äpple har nu också upptäckt njutning med clementiner och snittar nog på 4-5 om dagen:) Så de där kilona försvann i en hast.

Nu senast på marknaden så fyndade jag också en läderväska. Affärerna hade gått dåligt sa den trevlige mannen, som kände igen mig från veckan innan, och sålde den till mig för halva priset 18€. Jag tror vi var lika nöjda båda två.

väska1

Stolen är ju också den ett ”fynd” här från Spanien. Den och tre kompisar stod ju ute vid sopstationen och väntade på sitt öde om ni kommer ihåg.

Vi är nyss hemkomna från tennis på klubben, har fått i oss lite lunch och ska snart dra iväg igen. Mannen är och flyger från Norge denna helgen, i sällskap av Sven. Känns sådär får jag erkänna och han har landat i stormbyar de senaste dagarna.

väska2

Här är 17 grader varmt och strålande sol. Känns lite som svensk vår faktiskt. Och snön i Sverige känns väldigt, väldigt avlägsen. Skönast är nog faktiskt att slippa palta på barnen en massa tjocka kläder.

Kram på er!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply helenas enkla vardag 7 december, 2013 at 15:20

  Men vilken snygg väska. Nu är det både snö och kallt här hemma, så man ska väl inte klaga för det är iallafall julstämning. Clementiner går det åt massor här också fast de inte är så billiga.
  Kram Helena

 • Reply Junitjej 7 december, 2013 at 21:17

  Vilken underbar väska! En sådan vill jag ha!

 • Reply Vitae Stilo 7 december, 2013 at 21:28

  Fin väska! Mysigt med marknader.
  Ja men gud, visst är clementinerna helt underbara just nu!

  Kram
  Helen
  http://www.vitaestilo.se

 • Reply dianasdrömmar 8 december, 2013 at 07:01

  Mysigt med marknad och fin väska du hittade kram Diana

 • Reply LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan 8 december, 2013 at 20:36

  Spanska markander är det bästa & för att inte tala om vad avis jag blev på clementinerna & priset. Här svullar vi C vitaminerna, men fy vad det kostar… Men det är ju bara jul en gång om året 😛

  Väskan kära vän ser ut som en äkta liten skatt, så evigt klassisk. Lyllos

  Massa stora kramar & fin advent till dig hjärtat

 • Reply Jess 9 december, 2013 at 10:22

  Fin väska, ta med den idag så jag får titta lite närmre på den.Puss

 • Reply Stoffisen 9 december, 2013 at 18:20

  Long time, no seen! Hej!!

  Jättefin väska.
  Nu ska jag läsa ikapp lite här..

  Kram
  Stoffe

 • Leave a Reply