DIY/crafts, Inredning, vardagsrum

Marmorbord D.I.Y

Det är sent nu och jag borde egentligen sova……

Kände bara att jag ville dela med mig av dagens snyggaste tips till er!  Nämligen ett D.I.Y tips som kom upp på Livet hemma idag.

ikea_marmor1

Här har de helt enkelt tagit soffbordet Klubbo, satt på självhäftande tejp med marmormönster och vips så har man ett kalassnyggt soffbord. Den här typen av  tejp finns att köpa på exempelvis Panduro.  Supersnyggt blir det och dessutom är det ju i en betydligt mer angenäm prisklass än en äkta marmorskiva. Heja kreativiteten! Sen är det ju bara att kila ut på någon  loppis för att leta upp någon snygg marmorbricka eller mortel att dekorera med. För marmortrenden lär hålla i sig.

ikea marmor2

Själv har jag fyndat marmorbrickor på vår lokala pingstkyrke-loppis hemma i Sverige för både 20 och 30 kronor. Lite annat mot de nyproducerade som ligger runt tusenlappen.

Så ett litet kvällstips till er från mig! Från en sak till en annan, tusen tack för suveräna tips gällande bra musik till löpträningen!  Jag är så tacksam! Och nu slipper jag lyssna på Laleh, Fleetwood Mac och Jens Lekman på ett tag.

Nu är det goda lakritste uppdrucket och jag ska krypa ner i bingen.  Inget mer Manasul te på ett tag:) Ska återkomma med en lite mer ingående rapport angående det teet. Men inte just nu.

Sov så gott mina vänner!

KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply dianasdrommar 4 oktober, 2013 at 04:43

  Så snyggt, ha en härlig fredag kram Diana

 • Reply Linn 4 oktober, 2013 at 05:07

  Så fiffigt! Så här på bild ser det i alla fall riktigt äkta ut. Måste ju gå att komma på tusen användningsområden för marmortejpen. Nu börjar det snurra i huvudet 🙂

 • Reply Jess 4 oktober, 2013 at 05:37

  Snyggt, det skulle man haft ..vi hade ett rejält marmorbord hemma i Sverige som vägde mer än en elefant….
  Kram J

 • Reply Tina 4 oktober, 2013 at 06:22

  Vilken fiffig ide. Själv har jag ett DIY marmorbord i Tv rummet som vi haft i några år, väger ton, men vi satte två hjul på tack o lov så jag kan flytta på det när jag städar…….ett bord som jag faktiskt inte tröttnat på, än så länge. Ha en mysig helg. Kramisar Tina

 • Reply Johanna / Fru form o fix 4 oktober, 2013 at 07:28

  Jag har sett bordet hos flera bloggare, jättebra idé! Trevlig helg!

 • Reply Lotta 6 oktober, 2013 at 20:40

  Finns det någon speciell anledning till att du slutat med Manasul? Jag dricker det själv och mår toppen. Jättetacksam om du vill dela dina erfarenheter. Med vänlig hälsning, Lotta

  • Reply pilotfrun 9 oktober, 2013 at 19:13

   Hej Lotta! Jag tror absolut att Manasul är bra både för kroppen och för ämnesomsättningen. Dock märkte jag att jag blev orolig i magen och fick rusa till toa. Flera gånger om dagen. Om det hade varit en gång och i anslutning till att jag hade druckit teet så hade det inte varit något problem, men när det blev så oförutsägbart så tyckte jag att det kändes jobbigt. Kanske ska man dricka det varannan dag istället? Hur länge har du druckit och hur funkar det för dig?

   • Reply Lotta 9 oktober, 2013 at 19:37

    Tack för ditt svar. Alltså jag dricker teet lite nu&då, inte alls regelbundet (som man säkert ska) men jag dricker det alltid på kvällen.
    För mig funkar det kanon, märker egentligen ingen större skillnad (så kanske har det absolut INGEN effekt

  Leave a Reply