belysning, familj, Inredning, kläder och mode, shopping

Mässingslampan och orangea pjucks

Min lilla shopping spree gav resultat och jag blev tydligen drabbad av vad som i folkmun brukar kallas ”påssjukan”. Tre par skor, ny make up, vantar och mössor till Bruno, nya snygga glödlampor och ett snyggt linne. Puh!

(null)
Glödlampan (från Claes Ohlson) med synliga trådar hamnade på den gamla mässingslampan som jag fyndade på loppisen i Ronneby för x antal år sedan. Älskar den lampan, och den blev än snyggare med den nya glödlampan! Märker förresten att jag skriver lite swenglish:) Den senaste veckan har jag nämligen ägnat en hel del tid åt en grupp på Facebook som är dedikerad den pub jag jobbade på när jag bodde i London för 16-17 år sedan, The Nell Gwynne Tavern. Den här gruppen har verkligen knutit ihop folk som inte har haft kontakt med varandra på en herrans massa år och det har blivit en hel del chattade. Tänk vilken finurlig uppfinning FB är!!! Nog om det…..

Ett par av skorna som fick följa med hem var dessa.

(null)

Ett par pumps i min andra favoritfärg, orange. Det är så lätt att bara köpa svarta och bruna skor, men jag gillar att klä upp en annars nedklädd outfit med ett par spännande skor. Tror de kommer bli pricken över i:et till kavajen, och jeansen som jag har visat innan.

En stor del av kvällen har vi ägnat till att försöka dra sladdar till TV och bredband. Jag skriver försöka för vi har ännu inte lyckats ännu…. Kruxet är att elektrikern hade missuppfattat oss så där är bara ett rör istället för två. Och bägge sladdarna ska igenom samma. Typ. Väldigt omständigt oavsett och mina händer som inte var särskilt vackra innan, ser ännu värre ut nu.

Tack för att just DU läser och kommenterar här! Det gör mig så glad. Och även när jag får mejl av er med frågor. Jag tycker det är jättekul och svarar i den mån jag kan.

Kram på er!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Mallansvardag 1 februari, 2015 at 22:10

  Ha ha ja påssjukan den drabbar mig lite titt som tätt oxå. Det är en riktig kvinnosjukdom om jag inte minns fel. Riktigt snygga var de nya höga klackarna, skulle önska att jag vågade lite mer färg men här blir det mest bara svart, grått och vitt.
  Kram Malin

 • Reply Ekenäsliv 2 februari, 2015 at 10:38

  VILKEN snygg lampa!!! Kul när man hittar något så fint på loppis:)
  Schyssta pjuks, även om orange inte är min färg precis;-)
  Men snyggt på dig:)
  Ha en fin måndag!
  Kram Anna

 • Reply Elise 2 februari, 2015 at 18:55

  Jisses vilken fantastisk lampa. Lång och ståtlig. 😉 Och snygga skor med såklart. En svart och dyster outfit får verkligen liv med ett par färgglada skor. =)

 • Reply Lotta 2 februari, 2015 at 23:06

  Hej!
  Vad fint ni har det! Gillar också mixen med gammalt och nytt! Du har verkligen öga för det här med inredning! En fråga angående era fönster. Vi bor också i ett gammalt hus från förra sekelskiftet som vi renoverar lite pö om pö. Har ni bytt fönstren eller renoverat dom? Om ni har bytt dom, vilken fönsterleverantör hade ni? Det är verkligen ångest med fönsterbyte. Vill ju ha gammaldags men inget massproducerat. De ska ju vara inbrottssäkra men för den skull inte moderna i handtag osv . Passar inte i vårt hus. Era ser jättefina ut med gammaldags charm.
  Hoppas på svar! Tack på förhand!
  Kram från Lotta

  • Reply rebecca 6 februari, 2015 at 19:53

   Hej Lotta,
   vi har beställt våra från en finsnickare i Polen som har snickrat dem efter de fönster som satt på huset. Så de är nya, men snickrade enligt originalfönstren. Vi är supernöjda mer våra.
   /Rebecca

 • Reply I mitt huvud 3 februari, 2015 at 10:41

  Ha ha!! Påssjuka, den var bra!! Grymt snygga skor!!! Och det är så kul att se så fint ni har det i nya huset!

 • Leave a Reply