familj, Inredning

matkasse och lugnet efter stormen

Gårdagen började som en dyster historia och barnens lilla kompis var tvungen att åka in på sjukhus på grund av uttorkning efter magsjukan. Väl där fick hon vätska intravenöst och hämtade sig efter några timmar och spenderade resten av dagen hemma på vår soffa. De övriga barnen tog igen lite lek och dagen avslutade vi andra sedan på en pizzeria i hamnen. I dag for våra vänner hem igen och det har varit så mysigt att bara få ha dem nära, så som vi alltid hade dem förr, även om det såklart var olyckligt det som hände med allas insjuknande i den otäcka magsjukan. Men det är ju så livet är, föränderligt och oförutsägbart. Vi har i alla fall fått tanka vänskap och kärlek i några dagar, bara en sån sak ❤….

En helt annan grej, ni vet ju att vi planerar och fixar för fullt inför flytten till huset. En sak som jag har tänkt på är det här med matlagning och hur lusten på sistone lite smått har sinat. Därför tänkte jag höra med er om ni har något bra tips på matkasse. Jag har nämligen kommit på mig själv med att längta oerhört mycket efter det.

Jag vill gärna ha något nyttigt, med bra och inspirerande recept (som helst inte ska ta för lång tid heller) så har ni några förslag?

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply sara 5 juni, 2014 at 12:27

  Vi har haft Citygross matkasse i 1,5 år med bara korta uppehåll och är väldigt nöjda med den, precis som flera kollegir/vänner är. Den är billig, det är MYCKET mat (blir nästan alltid matlådor över fast vi är 2 vuxna och 2 barn)och oftast enkelt att laga så barnen får hjälpa till.
  Väldigt fräscha och svenska råvaror varje vecka med fisk, köttfärs, kyckling, någon form av flässkött samt korv el dylikt. Visst, det är alltid ris, potatis och pasta men det är väl bra för barnen i alla fall, tänker jag…
  Sedan kan man vräka på med mer kryddor i en del recept, men det kan man anpassa själv efter egen smak/barnens.
  Kostar 499:- för 5 dagar och 4 pers och då hämtar vi den själva varje måndag em på väg hem från jobbet men vi bor i Halmstad. Vet att de har hemkörning och då kostar det 50:- mer.

 • Reply ulrikaofkrstd 6 juni, 2014 at 18:33

  Kolla in http://www.linasmatkasse.se/ om de kanske levererar dit ni ska flytta.

 • Leave a Reply