de där dagarna som kallas livet

Med en liten twist

Jag gillar små detaljer. Tycker ofta att det är detaljerna som gör det och jag har gått och sugit lite på det här med nätstrumpor ett tag.

I början av 2000-talet så var jag väldigt inne på det och handlade en hel del strumpor när vi var i Italien. Nu när det börjar bli lite kyligare ute så känns det bra med en liten strumpa som fyller upp gapet mellan jeanskanten och skon, även om de är fulla med hål. Inför min tjejmiddag i helgen så köpte jag därför på mig ett par små söta strumpor.

 De passade perfekt både till mina jeans och till mina nya fina pumps som är ett reafynd. Och det bästa av allt var ju att de hade en liten rosett där bak 🎀
Visst är de fina?! Och det lite roliga är att jag köpte dem på Calzedonia som nyss öppnat på Väla (italiensk underklädsbutik) och det var i exakt samma butik som jag köpte ett gäng för 15 🙈 år sedan.

Nu ska jag ta kväll. Dagen har varit rätt fullsmockad. Först jobb, sen skjutsa dotter fram och tillbaka till teater och sedan yoga för mig. Det är tur att man får ihop logistiken puh….och att man har underbara grannar. Sååå mycket värt när man har det som vi har det.

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply