de där dagarna som kallas livet

med lite kräk på axeln

ranunkel

Oj, vilken dag det har varit i dag! Med lite pendlingar fram och tillbaka. Sportlovet körde igång hos oss med buller och brak i en ”dojo” där barnen provade på karate. Det var så himla härligt att se. Dottern var till en början lite avvaktande men sedan hoppade hon in på mattan hon också och gav järnet. Hon blev så förtjust i karate att hon vill åka dit en gång till innan sportlovet är slut och sedan eventuellt börja. Det ni! Jag har eventuellt en liten kampsportare här hemma:) Sonen tyckte att det var lite sådär ninjacoolt men han hade velat ha mer action med en gång.

Väl hemma så skulle lilla bebisen få sin smakportion med potatis vilken sedan resulterade i kräk, på mig. Därefter lyckades dottern med bedriften att mata katten Sally med gojibär. Hur tänkte hon? Och hur tänkte katten??? Även detta resulterade i kräk, dock inte på mig denna gång men på olika ställen i huset. Som så klart den ensamma mamman fick städa upp. Mitt i hela soppan så avlöste sms:en från mäklarfirman varandra när buden trillade in. Hallå, jag hade behövt lite vuxet sällskap i det här!!!!! Mannen ringde ett stressat samtal just innan taxin skulle plocka upp honom och det var inte många ord vi hann växla. Och just då kändes det viktigare att prata om hur det gick på karaten, än om huset:) Min fina Anna sympatipratade lite med mig när jag kände att det var så där ooooolidligt pirrigt. Nu håller vi tummarna för att det landar bra!

Jag måste också nämna att jag fick ett mejl från en person som var här på visningen och som var så fantastiskt fint skrivet! Jag blev så varm i hjärtat. Och så tacksam för att det finns människor som gör de här sakerna. Många tycker och tänker men säger inget. Jag blev så innerligt glad!

Nu ska jag nog kolla in Alvas hus igen då jag ännu inte bestämt mig för vad jag ska köpa för presentkortet som jag vann där för ett tag sedan. Det finns några saker som vi hade behövt (även att det är dags för stora utrensningen snart) såsom kaffeburkar och en fin korg att lägga bebisens leksaker i. Så nu tar jag kväll mina vänner!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Happyvardag 19 februari, 2013 at 07:53

  Borta bra men hemma bäst ju…..Och här var det buller och bångstart på lovet också. Men brasmys och tända ljus på kvällen ihop med lite kvällsfika räddade upp alltsammans. Kan tro att många är intresserade av huset ert- det är grymt fint. Jag håller tummarna för att ni får en rejäl slant. Kram Mia

  • Reply pilotfrun 20 februari, 2013 at 21:52

   Tack Mia! Men gud, det är grymt pirrigt allt det här. Samtidigt så himla kul att det är många intressenter. Hoppas att du får hålla dig frisk nu.
   Kramar
   Rebecca

 • Reply Hovdamen 19 februari, 2013 at 19:21

  Ja det kan inte vara lätt att stå själv med alla beslut, o så små barn dessutom. Grymt imponerande, du löser det säkert.

  Kram

  • Reply pilotfrun 20 februari, 2013 at 21:54

   Ja, ibland känner man sig lite själv i allting. Men idag kom mannen hem igen vilket kändes otroligt skönt.
   Kram
   Rebecca

 • Reply Stoffisen 19 februari, 2013 at 23:15

  Jag är så stolt över dig och din familj!
  Jag är glad att jag hottade till din blogg

  Kram

  Stoffe

  • Reply pilotfrun 20 februari, 2013 at 21:54

   Du är så himla söt Stoffe! Vad glad jag blir!
   Kramar till dig!
   Rebecca

  Leave a Reply