Inredning

mer arbetsrum

Skam den som ger sig. Jag börjar boa in mig mer och mer i mitt arbetsrum och med tanke på att jag är en av dem som ”kvällsjobbar” så kommer jag definitivt att hänga här inne en hel del. Fler och fler saker börjar komma på plats och det är så ofantligt skönt att sitta framför en ordentlig skärm.

arbetsrum2

 

Bägge lamporna är loppisfynd, den bruna är en gammal Bumling som jag faktisk inte har tänkt behålla som den är utan ge den en liten quick fix och lite ny färg. Skrivbordslampan som skymtas lite grann  är Arkitekt, formgiven av Louis Polsen. Väggbonaden köpte jag för fyra år sedan när jag hade totalt dille på just broderade tavlor och bonader. Har ett helt gäng här i gömmorna:) arbetsrum3

 

Den gamla stolen som inhandlades vid ett av de tillfällen förra våren då vi var hemma från Spanien för att kolla till huset har fått komma upp från källaren och utgör nu en färgklick i vårt annars ganska vita hem. Just nu har jag en crush på gult och det kommer kommer nog att synas på fler ställen framöver. Jag pendlar mellan att tycka att ”gult är fult” till ”gult är kult”. Just nu är jag på det sistnämnda. Som ni ser så står det fortfarande ett helt gäng pryttlar på pianot och de får nog stå där ett litet tag till. Åtminstone tills jag skaffat den där förvaringen som jag har nämnt….

arbetrum4 Sen är det lite annat smått och gott som fått flytta in på skrivbordet. Och däribland en gul ljuslykta som tar upp färgen från stolen.

Nej, nu har jag jobbat klart för kvällen och House of cards väntar. 

 

 Jag är väl förmodligen sist att påbörja tittandet av denna serie precis som jag var med Downton Abbey. Får erkänna att det är min goa kollega på jobbet som har fått mig att börja kolla på TV på kvällarna igen och det är jag henne tacksam för. Det är så otroligt skönt och avkopplande att bara släppa allt för en  lite stund.

Kram ❤

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Helén 8 april, 2015 at 21:37

  Så fint det blivit!
  En fråga bara; vet du vilken glans ni använde till era lackerade köksluckor? Funderar själv på 35, men är rädd att det är för blankt….
  Supertacksam för svar<3
  Kram

  • Reply Rebecca 8 april, 2015 at 22:17

   Jag kommer faktiskt inte ihåg. Får kolla med målaren och återkomma:)

 • Reply Ekenäsliv 8 april, 2015 at 22:40

  Superfräsct arbetsrum!!!
  Jag håller på o fixar lite i vårt kombinerade kontor/gästrum med. Mer grått blir det och så drömmer jag om en lampa från H.Skjalm P i mässing 🙂
  Ha de fint!
  Kram Anna

  • Reply Helén 9 april, 2015 at 07:49

   Gulle dig om du orkar<3

 • Reply Mia 9 april, 2015 at 06:32

  Du, ditt arbetsrum: To die for! : )

 • Reply bia 9 april, 2015 at 15:48

  Visst måste man ha ett arbetsrum….jag har ett också som jag kallar bloggrummet ;))
  Och gult är en svår färg, men ”smuts gult” är ganska snyggt tycker jag ;))….hoppas allt är bra med dej 😉
  Ha det gott och hoppas ni inte blåser bort…det gör vi nästan här !!
  Kram

 • Reply Åse 10 april, 2015 at 10:18

  Åhhhhh så fint det blev! Du är fab gumman! ♥︎
  Puss och trevlig helg!

 • Leave a Reply