livet i familjen, resor

Midsommar på La Serra

20120622-184247.jpg

Här på La Serra har altivitetspersonalen laddat för fullt för att ge oss svenskar en fullvärdig midsommarafton. De är helt outstanding! I morse vid 10 började vi med kransbindning och resande av midsommarstång, sedan tävlades det om den vackraste kransen och vid 16 möttes vi upp för traditionell dans till små grodorna och diverse andra låtar. Det var liiiite tufft att dansa och hoppa i strålande solsken och 35 grader. Men kul! Det som hade kunnat skippas var Bosse Larsson låtarna som kördes på repeat vid poolen i några timmar i förmiddags. En av tjejerna i aktivitetsgruppen frågade mig lite försynt om vi svenskar älskade den typen av musik. Nja……..väldigt traditionsenligt och mysigt men resten av året väljer jag annan musik:)

I morse kom ”Nonno”, Kristians pappa hit för att stanna några dagar. Han spenderade mycket tid här med Kristian och hans bror när de var små men nu var det över 20 år sedan han var här så det var lite känslosamt. Och han hade svårt att hålla tårarna borta. Så många minnen, som livet såg ut för dem då, när de var en familj och när Kristians mamma också bodde i Italien.

Nu håller mitt batteri på att ta slut. Ligger här vid poolen och skriver. Klockan är snart 19 och solen strålar fortfarande. Snart så ska vi gå tillbaka till vår bungalow för att duscha och sedan ska vi äta pizza.
Trevlig midsommar!!!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mia Bark 23 juni, 2012 at 17:40

    Verkar ju urmysigt. Midsommar och fint väder är ju inte Sveriges vanligaste kombo precis….
    Kram Mia

  • Leave a Reply