de där dagarna som kallas livet, familj, Inredning, spanien

Mimosan står i full blom

Nu har våren verkligen klivit in här nere med stormsteg. Den korta vinter som var tycks nu vara över och mannen och jag konstaterade att ”vintern” här nere varade i cirka två månader. Till skillnad från nästan fem-sex hemma i Sverige. Idag tog vi bilen upp i bergen i hopp om att få se några blommande mandelträd, men de verkade inte ha slagit ut i blom ännu. Några som dock stod i full blom var mimosaträden. Förbered er på en bildbomb igen:))

Denna bild tog jag med min mobil och jag tycker nog att det faktiskt blev en av de allra finaste.

Barnen blev som galna och skulle ut och plocka stora buketter. Så vackra blommor och med en doft som är något utöver det vanliga.

Att träden dessutom stod så vackert till att man kunde blicka ut över både Gibraltar och Afrika där vi gick runt och doftade på mimosan gjorde ju inte det hela sämre.

På bilden ser ni Afrika till vänster i bild och Gibraltar i mitten. Visst är det väl sagolikt fint? Barnen tycker att det är så häftigt att vi är så nära Afrika! Efter vår lilla rundtur uppe i bergen så åt vi lunch på en golfklubb som heter El Soto och ligger i den lilla byn Mairena. Vi åkte runt på kringelkrokiga vägar som var grusade och var nog ganska hänförda allihop. Det är ju liksom detta Spanien som man vill ser mer av.

Efter detta så körde vi ner till Funkan igen för att fira Jessicas dotter Linnea som har fyllt år och med oss hade vi så klart några kvistar mimosa. Därefter åkte vi en runda till deras nya hus som genomgår en totalrenovering och det blir sååååå galet fint.

Hoppas att ni har haft en härlig söndag! I morgon är det måndag, ny vecka och nya äventyr. Har ni något kul som händer hos er?
Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply annorlunda underbara 2 februari, 2014 at 22:13

    Tack för idag hjärtat, vackra bilder och underbart att träffas . Ses i veckan <3
    /Jess

  • Leave a Reply